Møteplassen i Øyer

Adresse: Sportsvegen 1, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Sportsvegen 1, 2636 Øyer

Møteplassen, det nye aktivitetsområdet på Øyer Idrettspark som er lokalisert kort avstand fra Hafjell Hotell og Lilleputthammer.

Møteplassen, det nye aktivitetsområdet på Øyer Idrettspark som er lokalisert kort avstand fra Hafjell Hotell og Lilleputthammer.

Møteplassen inneholder klatrestein med edderkoppnett, skateareal, basketbane, sportcourt for ballspill og samlingspunkt i form av paviljong. Sportcourt for ballspill. Underlaget er plastfliser som har riktig støt og friksjonsegenskaper som et hallgulv.

Vis mer
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 617 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Hytter

Nordlia nr. 11

Avstand: 636 meter
Koselig hytte med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og familiebakken i Hafjell. Nordlia 11 har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes og det er gangavstand til skiutleie og skiskole.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 429 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon.