Grilltallerken

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Velkommen til hyggelig grillaften fra og med 29.juni til og med 4.august. Vi tilbyr grilltallerken fra Wiesegarden grill i Søndre park med fristende grillmat for store og små fra klokken 11.30 til 16.30. Grillbuffetten består av et utvalg av vanlig grillmat som røkt svinekam, hamburger, pølser og kyllingklubber, salat, potetsalat og dressinger.

Kos deg med vår populære grilltallerken i Lilleputthammer. Velkommen til hyggelig grillaften fra og med 29.juni til og med 4.august. Lilleputthammer tilbyr grilltallerken fra Wiesegarden grill i Søndre park med fristende grillmat for store og små fra klokken 11.30 til 16.30. Grillbuffetten består av et utvalg av vanlig grillmat som røkt svinekam, hamburger, pølser og kyllingklubber, salat, potetsalat og dressinger.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 238 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på familiepakke for helg og høstferie.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 439 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og Lilleputthammer.
Hytter

Nordlia nr. 19

Avstand: 623 meter
Hafjell Resort har storhytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Denne hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Terrasse.