Grilltallerken

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Velkommen til hyggelig grillaften fra og med 1. juli til og med 31. juli. Vi tilbyr grilltallerken fra Wiesegarden grill i Søndre park med fristende grillmat for store og små fra klokken 12.00 til 18.30. Grillbuffetten består av et utvalg av vanlig grillmat som røkt svinekam, hamburger, pølser og kyllingklubber, salat, potetsalat og dressinger.

Kos deg med vår populære grilltallerken i Lilleputthammer når du venter på showet til Vennebyen. Velkommen til hyggelig grillaften fra og med 1. juli til og med 31. juli. Lilleputthammer tilbyr grilltallerken fra Wiesegarden grill i Søndre park med fristende grillmat for store og små fra klokken 12.00 til 18.30. Grillbuffetten består av et utvalg av vanlig grillmat som røkt svinekam, hamburger, pølser og kyllingklubber, salat, potetsalat og dressinger.

Vis mer
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 119 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Familiepakke med Olas superbillett for helger og høstferie.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 565 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på høstferie. Gangavstand til Lilleputthammer og Lekeland.
Hytter

Nordlia nr. 17

Avstand: 666 meter
Koselig og stor hytte på 170 m2 i Nordlia hyttefelt i Hafjell kun 300 meter fra familiebakken. Denne hytten har 16 sengeplasser og fem soverom med ski inn ski ut via tilbringerløype til familiebakken. Om høsten er hytta perfekt utgangspunkt for turer til Lilleputthammer og Hunderfossen.