Bokbycafe

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Dette er en herlig oase i Lilleputthammer. Slapp av og kos dere og la inntrykkene synke inn. Her blir en variert kaffemeny til lange og gode sommerdager. Velkommen til oss!

Dette er en herlig oase i Lilleputthammer familiepark. Slapp av og kos dere og la inntrykkene synke inn. Her blir en variert kaffemeny til lange og gode sommerdager. Velkommen til oss!

Like ved finner du Barnas bokby. Hver eneste dag gjennom hele sommeren er det artige lesestunder og spennende aktiviteter i Bokbyen.

Vis mer
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 471 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 173 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon.
Hytter

Nordlia nr. 19

Avstand: 643 meter
Hafjell Resort har storhytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Denne hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Terrasse.