Vingnesvika skøytebane

Adresse: Vingnesvika, 2608 Lillehammer Vis kart

Adresse: Vingnesvika, 2608 Lillehammer

Vingnesvika Skøytebane på Lillehammer ønsker å legge til rette for skøyting på Mjøsa i hele vintersesongen. Målet er å lage en 400 meter bane, en hockeybane og en langbane av 7 km fra Vingnesvika til Vingrom kirke. Bruk av banene er gratis og åpen for alle.

Vingnesvika Skøytebane på Lillehammer ønsker å legge til rette for skøyting på Mjøsa i hele vintersesongen. Målet er å lage en 400 meter bane, en hockeybane og en langbane av 7 km fra Vingnesvika til Vingrom kirke. Bruk av skøytebanene er gratis og åpen for alle.

Vingnesvika har skøyter til utlån.
Skøytene bestilles hos Vandreskoen butikken i Lillehammer, og hentes og leveres der. Betales kontant eller med Vipps siden inntektene går til Vingnesvika Skøytebane.

Hva har vi til utlån:
Skøytejern som festes under langrennstøvler med NNN binding. Best er å bruke skøyte eller kombi langrennstøvler, vanlig langrennstøvler er for myk.

Til barn har vi 25 sett skøytejern med NNN binding, lån av disse skøytene til skoleklasser er gratis.

Hva koster det?
Å låne et par skøyter en dag koster nok 100,- kan betales kontant eller med Vipps, inntektene går til Vingnesvika Skøytebane. Utlånskøyter til skoleklasser er gratis.

For mer info gjerne ta kontakt med Jeroen Oostendorp i vandreskoen.no
telefon: 62662002

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hytter

Lunnstadmyrvegen nr. 57 - Hafjelltoppen

Avstand: 14 km
Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 moh, P-rom 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski in/out både for langrenn og alpint. Hytten er lokalisert i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.
Hytter

Hemsætervegen nr. 143

Avstand: 13,5 km
Tradisjonell og praktisk hytte i Hafjell Panorama hyttefelt på 120 m2. Det er ski inn ski ut til skivei 35 i Hafjell Alpinsenter. (100 meter). Fra hytten har dere en utsikt over Gudbrandsdalen. Til langrennsløypene på Gaiastova er det 2 km.
Hytter

Bjørgefallet nr. 32

Avstand: 13,6 km
Koselig og tradisjonsrik familiehytte på Hafjell med 8 sengeplasser. Stor terrasse med panoramautsikt. Ski inn - ski ut til alpinbakken. Kort kjøreavstand til Gaiastova med langrennsløyper. Rolig og etablert hytteområde Hafjell Panorama med bilvei helt frem til hytten.