Døla Atelier Galleri

Adresse: Løkkegata 9, 2609 Lillehammer Vis kart

Adresse: Løkkegata 9, 2609 Lillehammer

Døla Atelier Galleri er et felles atelier for 14 billedkunstnere på Lillehammer. De arbeider innen maleri, tegning, grafikk, men også andre teknikker. Uttrykksmessig er spennet stort: fra det helt abstrakte til figurative uttrykk.

Døla Atelier Galleri er et felles atelier for 14 billedkunstnere på Lillehammer. De arbeider innen maleri, tegning, grafikk, men også andre teknikker. Uttrykksmessig er spennet stort: fra det helt abstrakte til figurative uttrykk.

Døla Atelier startet i januar 2000 i gamle Døla-Is Fabrikker – derfor navnet Døla Atelier. I mai 2005 flyttet vi over gaten til den gamle Steen- og Strømfabrikken – og valgte å beholde navnet Døla Atelier.

Vi disponerer ca 250 kvm grunnflate som er delt inn i 13 atelierplasser. I tillegg har vi innredet et galleri/kursrom på ca 50 kvm. Her arrangeres årlige fellesutstillinger (nov-des), separatutstillinger, kurs og akt-og croquistegning. Døla Atelier er en selvstendig virksomhet med eget styre og vedtekter. Vi driver uten offentlige eller private midler. Drift og utvikling er basert på dugnadsinnsats. Hver måned har vi fellesmøter hvor vi legger videre planer og tar opp ulike kunstaktuelle temaer.

Juleutstilling
Åpning 24 .november klokken 12 og utstillingen varer til 16.desember. Som vanlig fellesutstilling i Galleriet & Mellomrommet. Miniutstillinger på alle arbeidsplassene

Vis mer

Kontaktinformasjon

  • Nettside
  • Åpningstider
    Fellesutstilling 25.november - 17.desember 2017 25.november kl 12.00 åpnet vi dørene for publikum. Øyvind Pedersen åpnet utstillingen . Takk til Øyvind for gode ord! Anine Vårdal satte den rette stemningen med sin vakre sang akkompagnert på gitar. I galleriet er fellesutstillingen med alle 12 kunstnerne representert. Årets utstilling har som tema fargen RØD. Inne i atelieret er det et stort utvalg av bilder på arbeidsplassene våre som tidligere år. Utstillingen er åpen 25.nov - 17.des torsdag - søndag 12-16 (til 19 på torsdager)
  • Eksterne linker
Hytter

Hemsætervegen nr. 143

Avstand: 11,7 km
Tradisjonell og praktisk hytte i Hafjell Panorama hyttefelt på 120 m2. Det er ski inn ski ut til skivei 35 i Hafjell Alpinsenter. (100 meter). Fra hytten har dere en utsikt over Gudbrandsdalen. Til langrennsløypene på Gaiastova er det 2 km.
Hytter

Bjørgefallet nr. 32

Avstand: 11,7 km
Koselig og tradisjonsrik familiehytte på Hafjell med 8 sengeplasser. Stor terrasse med panoramautsikt. Ski inn - ski ut til alpinbakken. Kort kjøreavstand til Gaiastova med langrennsløyper. Rolig og etablert hytteområde Hafjell Panorama med bilvei helt frem til hytten.
Hytter

Lunnstadmyrvegen nr. 57 - Hafjelltoppen

Avstand: 12 km
Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 moh, P-rom 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski in/out både for langrenn og alpint. Hytten er lokalisert i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.