Lekeplass Mosetertoppen

Adresse: Hundervegen 122 -124, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 122 -124, 2636 Øyer

Ta Gondolen fra bunnstasjonen og opp til Mosetertoppen for å ta med barna til lekeplassen. Her finner du lekeapparater som utfordrer balansen, klatremuligheter, husker og alt annet man kan forvente seg av en fin lekeplass. Lekeplassen ligger rett ved avstigningen til Gondolen, sammen med Skavlen Restaurant. Mosetertoppen er også et flott utgangspunkt for fine turer til fots eller med sykkel. Etter lek og moro kan du nyte kaffe og kanelboller med flott utsikt!

Ny barneløype i Hafjell Bike Park. Sommeren 2017 laget Hafjell Bike Park en ny sykkelløype for de aller minste på Mosetertoppen like ved Skavlen restaurant. En morsom, liten rundløype som utfordrer balansen og gir barna mye sykkelglede.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Overnatting

Mosetertoppen Storhytte

Avstand: 458 meter
Mosetertoppen storhytte i Hafjell har meget høy standard og panoramautsikt. Stor, laftet hytte på 400 m2 med 20 sengeplasser fordelt på åtte soverom. Passer perfekt for storfamilier på skiferie eller bedrifter som ønsker noe unikt for sitt seminar. Storhytten er lokalisert i øvre del av Mosetertoppen på Hafjell. Smakfullt innredet med en standard av meget høy kvalitet. Her har du utsikt som tar pusten fra deg og føler en anelse luksus.
Hytter

The Nest

Avstand: 259 meter
The Nest i Hafjell med totalt 28 enheter øverst i Hafjell Fjellandsby med ski inn ski ut på begge sider av hyttene. Hafjell Resort har fire hytter for utleie.
Storhytte

Storstua storhytte Hafjell

Avstand: 513 meter
Storstua med 24 sengeplasser ligger med premieutsikt utover Gudbrandsdalen og i suveren nærhet til løypenettet i Hafjell. Fra terrassen er det et lite snøballkast bort til den nedfarten som går parallelt med Kjusløypa. Nærmere skiløypene i Hafjell med blant annet kveldskjøring gjør lokaliseringen av storhytten unik i Norge.