Hafjell Alpinsenter snegaranti

Adresse: Hundervegen 122, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 122, 2636 Øyer

Hafjell Alpinsenter sin beliggenhet gir en lang og fin vinter med mye natursnø. I tillegg har Hafjell Alpinsenter et meget godt utbygd snøproduksjonsanlegg som starter så snart temperaturen kryper under -2 grader.

Snøgarantien gjelder kun avbestilling av forhåndsbookede opphold og heiskort (ikke sesongkort) hvis snøgarantien ikke innfris.

Hafjell Alpinsenter garanti
Dersom bakkene ikke er i henhold til garantien når din ankomst nærmer seg eller at du velger å avbryte din ferie og reise innen klokken 11.00 dagen etter ankomst, får du tilbake pengene du har betalt for din skiopplevelse i Hafjell.

NB! Dette gjelder ikke om du allerede har benyttet deg av heiskort, startet skiskoleundervisning og/eller deltatt på noen andre av dine forhåndsbestilte aktiviteter. Det anbefales å holde seg oppdatert på hva som er åpnet av skibakker og heiser på Hafjell før man reiser på ferie.

Skigaranti for Hafjell 24/12 2018 - 17/4 2019 er 20 km nedfarter i alpinbakken.

Skigarantien omfatter ikke:
Plutselige oppståtte tekniske problemer i skisenteret.
Værendringer i Hafjell - storm som har oppstått 48-0 timer før/under avreise eller under selve oppholdet.

Vis mer
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 213 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.
Overnatting

Hafjell Lodge 24 storhytte

Avstand: 310 meter
Denne storhytten på 400 kvm har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut) i vintersesongen med utsikt over Hafjell Alpinsenter. Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Mat og Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Koselig peiskrok med sofagruppe. Laftehytten har badstue, velutstyrt kjøkken, stilfullt interiør og stor terrasse. God parkering rett utenfor hytten.
Overnatting

Hafjell Lodge 31 storhytte

Avstand: 326 meter
Storhytte i Hafjell på 450 m2 har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut ). Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Mat & Drikke. Hafjell Lodge 31 har praktiske planløsninger med blant åpen stue og kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Stuen har også peiskrok med sofagruppe. I storhytten finner dere også en romslig badstue.