Jobb hos Hafjell Resort

Adresse: Hundervegen 105, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 105, 2636 Øyer

Er du på utkikk etter en ny jobb? Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere.

Søke stilling hos Hafjell Resort

Hafjell Resort har som mål å være best hva angår service og kvalitet. For at vi skal klare dette må vi ha medarbeidere i alle funksjoner som er kvalitetsbevisste, resultatorienterte og som trives med å sette gjesten i sentrum og gi «det lille ekstra». «Vi gjør forskjellen»

Mener du at du kan passe inn hos oss, send oss en mail til [email protected] med søknadstekst og legger ved cv. Relevante referanser er ønskelig.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hytter

Sørlia hytte Bergstad nr. 16

Avstand: 418 meter
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen og Hafjell Bike Park.
Hytter

Sørlia hytte Bergstad nr. 17

Avstand: 406 meter
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen, skiheis, skiutleie og Hafjell Alpinsenter
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 219 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.