A la carte meny

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på velsmakende retter på dagtid og om kvelden fra vår A la carte meny.

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på velsmakende retter på dagtid og om kvelden fra vår A la carte meny.

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser.

Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor hotellet og vår restaurant er et populært stoppested for de som kjører E6 gjennom Gudbrandsdalen. Vi har også ladestasjon for el-biler og egen lekekrok for barna på hotellet. Vi har en stor terrasse ved restauranten dersom dere ønsker å sitte ute.

Åpningstider
Søndag-torsdag 11.00-21.00 ( a la carte)
Fredag og lørdag 11.00-22.00 ( a la carte)

Vis mer

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 616 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og Lilleputthammer.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby nr. 11

Avstand: 607 meter
Hafjell Alpinlandsby leiligheten ligger sentralt til i Hafjell like ved Hafjell Bike Park og gangavstand til gondolen og Lilleputthammer familiepark. Leiligheten er renovert og er av god og moderne standard. Leiligheten har et soverom og en sovealkove med totalt 4 sengeplasser.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 63 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på familiepakke for sommeren.