A la carte meny

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på velsmakende retter på dagtid og om kvelden fra vår A la carte meny.

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser.

Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor hotellet og vår restaurant er et populært stoppested for de som kjører E6 gjennom Gudbrandsdalen. Vi har også ladestasjon for el-biler og egen lekekrok for barna på hotellet. Vi har en stor terrasse ved restauranten dersom dere ønsker å sitte ute.

RESTAURANTEN FRA 20.AUGUST.
Åpningstider:

SØNDAG-TORSDAG: 11.00-21.00.
A LA CARTE/DAGENS MIDDAG.
FREDAG OG LØRDAG: 11.00-22.00
A LA CARTE/DAGENS MIDDAG.

SØNDAGER: DAGENS MIDDAG: 13.00-18.00
VELG KJØTT ELLER FISK,
DESSERT INKLUDERT (det settes opp ett dessertbord)
KR. 225.- PR.PERS.

Velkommen.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 616 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på høstferie. Gangavstand til Lilleputthammer og Lekeland.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 675 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 44 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Familiepakke med Olas superbillett for helger og høstferie.