Bumpebåter

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Barna kan kjøre båtene alene så lenge de når ned til pedalene fra ca. 4 år. Yngre barn kan kjøre sammen med en voksen eller større barn.

Barna kan kjøre båtene alene så lenge de når ned til pedalene fra ca. 4 år. Yngre barn kan kjøre sammen med en voksen eller større barn. Barna elsker bumpebåtene og det som er helt sikkert er at man kommer til å "bumpe" inni andre båter. Eller dere kan bare styre unna og ha en flott "bumpetur" i bassenget.
God tur!

Vær din egen kaptein ombord og dra til "sjøs". En tur i bassenget med de fargerike bumpe-båtene skaper smil og latter.

Snart ser du "land" igjen og har fast grunn under føttene dine... test dine ferdigheter på "sjøen". Her er det meldt stor trafikk i bumpebåtbassenget i Lilleputthammer familiepark. Barna kan kjøre båtene alene så lenge de når ned til pedalene fra ca. 4 år. Yngre barn kan kjøre sammen med en voksen eller større barn.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 592 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 48 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 657 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.