Gå på vannet

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Gå på vannet i en vannball i vår oppblåsbare basseng. Utrolig morsom og spennende aktivitet for barna og de som er litt barnslige. Du finner vannballene nord for Bompebåtbassenget.

Gå på vannet i en vannball i en oppblåsbar basseng i Lilleputthammer familiepark. Utrolig morsom og spennende aktivitet for barna og de som er litt barnslige. Du finner vannballene nord for Bompebåtbassenget. Oppblåsbare vannballer er en artig aktivitet. Her kan barna løpe, rulle på vannet uten å bli våte. Gå på vannet aktiviteten er kun i sommersesongen.

I en oppblåsbar ball trår du vannet, leker og konkurrerer. Du praktisk talt går på vannet! Og det til og med uten å bli våt!
En praktisk glidelås sørger for at man kommer seg lett inn og ut av ballen. Dette er kjempemoro, må prøves!

Velkommen til Lilleputthammer familiepark.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 15 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 659 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 574 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.