Malte Knapp Wonderfull World of Circus

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Sirkusartisten Malte Knapp har et nytt daglig show på Byscenen i Lilleputthammer familiepark. I år er det 250 år siden verdens første sirkus ble etablert og dette skal markeres med showet "Wonderfull World of Circus".

Velkommen til sirkusshowet "Wonderfull World of Cirkus" med sirkusartisten Malte Knapp. Du kan oppleve dette i Lilleputthammer familiepark klokken 16.00 hver dag i sommersesongen. Siste dag for opptreden var søndag 19.august.

Vis mer
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 621 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på høstferie. Gangavstand til Lilleputthammer og Lekeland.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 17 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Familiepakke med Olas superbillett for helger og høstferie.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 660 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.