Rømåssetra

Adresse: Rømåsen Seter, 2612 Sjusjøen Vis kart

Adresse: Rømåsen Seter, 2612 Sjusjøen

Servering av rømmegrøt, spekemat, hjemmebakt kringle og vafler. Kaffe og is. Rømåssetra på Sjusjøen har høner og kyllinger, griser og kaniner.

Rømåsen seter ligger idyllisk til og er verdt et besøk. Nystekte vafler og servering av rømmegrøt, spekemat med mer. Små og store dyr å hilse på. Holder åpent 30. Juni - 12. August. Klokken 11-17.

Servering av rømmegrøt, spekemat, hjemmebakt kringle og vafler. Kaffe og is. Rømåssetra på Sjusjøen har høner og kyllinger, griser og kaniner. Rømåsen seter hadde sommerdrift ca. 1820 til ca. 1950.

Rømåsen er et stort hytteområde beliggende 3-4 km sør for Sjusjøen sentrum i Ringsaker kommune. Rømåsen ligger 800 m.o.h., 17 km fra Lillehammer. Tidligere utmarks- og seterområde. Grunneier er Ringsaker Allmenning.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hytter

Lunnstadmyrvegen nr. 57 - Hafjelltoppen

Avstand: 15,5 km
Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 moh, P-rom 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski in/out både for langrenn og alpint. Hytten er lokalisert i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.
Hytter

Bjørgefallet nr. 32

Avstand: 16 km
Koselig og tradisjonsrik familiehytte på Hafjell med 8 sengeplasser. Stor terrasse med panoramautsikt. Ski inn - ski ut til alpinbakken. Kort kjøreavstand til Gaiastova med langrennsløyper. Rolig og etablert hytteområde Hafjell Panorama med bilvei helt frem til hytten.
Leiligheter

Hafjelltoppen Apartments Gaiastova

Avstand: 15,7 km
Leilighetene har fire soverom med totalt 11 sengeplasser og inneholder to bad, romslig stue med sofagruppe, fullt utstyrt kjøkken med spisebord, en badstue, og balkong. Her kan dere nyte panorama over Hafjell og Gudbrandsdalen. Ski inn ski ut.