Volden gårdshage

Adresse: Vollaveien 11, 2652 Svingvoll Vis kart

Adresse: Vollaveien 11, 2652 Svingvoll

Volden gårdshage ligger i Gausdal kommune, ca 3 mil fra Lillehammer. Her på 530 meter over havet strekkes grensene for det som er mulig og besøkshagen beviser at stauder, liljer, trær og busker trives høyt til fjells i innlandet.

Her drives det gardsbruk med melkeproduksjon. Om sommeren driver de i tillegg med hage. Tilsammen har Volden besøkshage over 2000 forskjellige sorter å vise frem. Av overskuddet selger de stauder, liljer, busker og trær.

Volden gårdshage har omvisninger onsdager og fredager kl 18.00 og tar ellers i mot grupper på telefon 46778820 når det skulle være. i tillegg til en omvisning i hagen, er det muigheter for å kjøpe med seg hjem noen av plantene. Det serveres sveler og kaffe med rømme og jorbærsyltetøy.

Tar i mot kontanter, ellers kan dere bruke kort eller vipps go. Søk på enten 112010 eller simen jan volden.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 16,3 km
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 16,8 km
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 16,8 km
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.