Hoppesklie og hoppeslott

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer / Hafjell Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer / Hafjell

Lilleputthammer familiepark har en ny attraksjon. Vår nye hoppesklie som er 7 meter lang, fire meter bred og fem meter høy.

Lilleputthammer familiepark har en ny attraksjon. Vår nye hoppesklie som er 7 meter lang, fire meter bred og fem meter høy.

Hoppesklia er en ny aktivitet i Lilleputthammer og den finner du like sør for Oldefarsbilene. Hoppsklia vår er en perfekt tumleplass og gøyal aktivitet for barna. Ola fra Lilleputthammer familiepark har testet den og er veldig glad for den nye, spennende aktiviteten.

Vis mer
Hytter

Nordlia nr. 17

Avstand: 636 meter
Koselig og stor hytte på 170 m2 i Nordlia hyttefelt i Hafjell kun 300 meter fra familiebakken. Denne hytten har 16 sengeplasser og fem soverom med ski inn ski ut via tilbringerløype til familiebakken.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 35 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 539 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.