Tapas catering

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer / Hafjell Vis kart

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer / Hafjell

Trenger du tapas catering i Lillehammer regionen. Hafjell Hotell leverer forskjellige tapas som catering. Se våre tapasretter og menyer.

Trenger du tapas catering i Lillehammer regionen. Hafjell Hotell leverer forskjellige tapas som catering. Se våre tapasretter og menyer.

Tapasmeny
Tapas El Classico Kr 375,- pr person (minimum 10 personer)
Albondigas av lam med mojo rojobakte amandinepoteter
Chorizopølse
Serranoskinke & honningmelon
Sankta Kristina pølse
Manchego
Tomatsalat med marinert fetaost
Marinerte oliven
Focaccia
Tapenade
Aioli

Chef`s Tapas Kr 475,- pr person (min 10 pers.)
Albondigas av lam med Mojo rojo
Bakte Amandinepoteter & Pimentos de Padron
Scampi Diablo
Tigerwings
Dadler med bacon
Serranoskinke & Manchego
Tomat & melonsalat
Manchego
Marinerte oliven
Focaccia libabrød
Hummus
Tapenade
Aioli

Hafjell Hotell AS tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god mat – laget med kjærlighet og omhu, fra bunn av med prima råvarer. Foruten smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer menneskene sammen, som gir hygge! Vi tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og andre som har spesielle behov.

Generelt Priser:
Alle priser er oppgitt per person og inkl mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- per utkjøring i Øyer. Ekstra transportkostnad dersom levering til Lillehammer og Gausdal.

Betaling:
Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale.
Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss.

Utstyr:
All mat leveres i bakker og termokasser. Disse må leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- per termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 585 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og Lilleputthammer.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 19 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på familiepakke for sommeren.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby nr. 11

Avstand: 577 meter
Hafjell Alpinlandsby leiligheten ligger sentralt til i Hafjell like ved Hafjell Bike Park og gangavstand til gondolen og Lilleputthammer familiepark. Leiligheten er renovert og er av god og moderne standard. Leiligheten har et soverom og en sovealkove med totalt 4 sengeplasser.