Innerski Hafjell

Adresse: Gamlevegen 37, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Gamlevegen 37, 2636 Øyer

Trattoria Innerski i Hafjell er lokalisert rett ved familiebakken med kort avstand til skiutleie, gondolen og skiskole.

Trattoria Innerski i Hafjell er lokalisert rett ved familiebakken med kort avstand til skiutleie, gondolen og skiskole. Koselig restaurant med vedfyr pizzaovn. Vi har også fyr på peisen og god stemning 200 meter fra gondolen i Hafjell.

Skirestaurantens spesialitet er vedfyrt ovn med italiensk chef. Det serveres pizza, pasta, hamburgere og småretter.

Vi anbefaler å besøke facebooksiden til Innerski for oppdaterte åpningstider for tidene kan bli endret i og med sesong.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hytter

Nordlia nr. 19

Avstand: 170 meter
Hafjell Resort har storhytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Denne hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Terrasse.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 120 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og Lilleputthammer.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby nr. 11

Avstand: 121 meter
Hafjell Alpinlandsby leiligheten ligger sentralt til i Hafjell like ved Hafjell Bike Park og gangavstand til gondolen og Lilleputthammer familiepark. Leiligheten er renovert og er av god og moderne standard. Leiligheten har et soverom og en sovealkove med totalt 4 sengeplasser.