Matvarer fra Coop Mega i Hafjell

Adresse: Kongsveien 2, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Kongsveien 2, 2636 Øyer

Matvarer fra butikk. Hafjell Resort samarbeider med Coop Mega i Hafjell som kan levere matvarer til storhytta for deg.

Mat og andre varer kjøpes inn hos Coop Mega i Hafjell mot en handleliste fra dere. Coop Mega pakker varene og kjører det til storhytten. På storhytten blir varene pakket ut og plassert i kjøleskapet. Det kommer et frakt og pakkegebyr i tillegg til matvareprisen. Må bestilles senest 7 dager før ankomst.

Frakt og pakketillegget er fra kr. 700 til 1500,-. Coop Mega Hafjell setter dette gebyret ut fra mengden varer og avstand til/fra storhytten. Dette tilbudet gjelder kun for storhytter hos Hafjell Resort

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hytter

Nordlia nr. 11

Avstand: 706 meter
Koselig hytte med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og familiebakken i Hafjell. Nordlia 11 har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes og det er gangavstand til skiutleie og skiskole.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 685 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 412 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på familiepakke for helg og høstferie.