Matvarer fra Coop Mega i Hafjell

Adresse: Kongsveien 2, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Kongsveien 2, 2636 Øyer

Matvarer fra butikk. Hafjell Resort samarbeider med Coop Mega i Hafjell som kan levere matvarer til storhytta for deg.

Mat og andre varer kjøpes inn hos Coop Mega i Hafjell mot en handleliste fra dere. Vi pakker varene og kjører det til storhytten. På hytten blir varene pakket ut og plassert i kjøleskapet. Det kommer et frakt og pakkegebyr i tillegg til matvareprisen. Må bestilles senest 7 dager før ankomst.

Frakt og pakketillegget er fra kr. 700 til 1500,-. Coop Mega Hafjell setter dette gebyret ut fra mengden varer og avstand til/fra storhytten

Vis mer
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 744 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Hytter

Nordlia nr. 11

Avstand: 763 meter
Koselig hytte med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og familiebakken i Hafjell. Nordlia 11 har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes og det er gangavstand til skiutleie og skiskole.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 298 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Familiepakke med Olas superbillett for helger og høstferie.