Barnas Gård Hunderfossen

Adresse: Fossekrovegen 22, 2625 Lillehammer Dato: Lørdag 15 jun 2019 - søndag 23 jun 2019 Vis kart

Adresse: Fossekrovegen 22, 2625 Lillehammer

Barnas Gård ved Hunderfossen. Glad i dyr da er dette stedet for dere. 22 store og små dyreslag i en hyggelig 1700 talls husmannsplass.

Barnas Gård ved Hunderfossen. Glad i dyr da er dette stedet for dere. 22 store og små dyreslag i en hyggelig 1700 talls husmannsplass.

Barnas Gård har en morsom klatre løype, lekeplass for de minste, hopping i høyet samt enkel bevertning og butikk i våningshuset.

Møt 23 store og små dyreslag, og nissene på låven. Her er det lett å få seg en dyrevenn! På den koselige husmannsplassen fra 1700-talls kan en også finne klatreløype, lekeplass for de minste, hopping i høyet, butikk og enkel bevertning.

Gårdsdrift med dyr:

De fleste dyrene på Barnas Gård er en del av vanlig gårdsdrift på en norsk gård. Dyrene melkes, klippes, legger egg og slaktes til mat når tiden er moden for det. Vi er opptatte av at dyrene har det godt, både i sommersesongen og resten av året. Barnas Gård synes at det er viktig at barn og voksne får kontakt med vanlige gårdsdyr, opplever gleden med dyrene, lærer seg å håndtere dyr og får noen erfaringer med norsk landbruk.

De fleste som besøker Barnas Gård er mellom 1,5 og 3 timer. Kontakt med dyrene er hovedaktivitetene, og i tillegg har Barnas Gård flere lekeaktiviteter som avveksling. Når dere er klare for en liten pause, er det utsalgssted i Våningshuset hvor dere får kjøpt brus, is, kaffe og vaffel. Hos Fjøsnissene er det utsalg med brus, is , kaffe og toast (så langt beholdningen rekker). Det er sitteplasser utendørs både ved Våningshuset og rundt om på gården. Det er sitteplasser innomhus og under tak hos Fjøsnissene.

Det er ikke tillatt å ta med engangsgrill /grill eller å fyre opp bål. Det er tillatt å ta med egen mat eller drikke inn på gården, men det er ikke tillatt å gi dyrene noe av deres medbragte mat.

Vis mer

Occasions

Date Time Location    
15 Jun
Lørdag 15 jun 2019 11:00 - 17:00 Barnas gård Hunderfossen
16 Jun
Søndag 16 jun 2019 11:00 - 17:00 Barnas gård Hunderfossen
22 Jun
Lørdag 22 jun 2019 11:00 - 17:00 Barnas gård Hunderfossen
23 Jun
Søndag 23 jun 2019 11:00 - 17:00 Barnas gård Hunderfossen

Kontaktinformasjon

Hytter

Sørlia hytte Bergstad nr. 17

Avstand: 1 km
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen, skiheis, skiutleie og Hafjell Alpinsenter
Hytter

Sørlia hytte Bergstad nr. 16

Avstand: 1 km
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen og Hafjell Bike Park.
Storhytte

Låven Storhytte

Avstand: 1,2 km
Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med ti soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell. Kort avstand til skibakken, skiutleie, gondolen og om sommeren til Hafjell Bike Park.