Firmakampen av Hafjell Event

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Dato: Lørdag 16 feb 2019 - søndag 14 apr 2019 Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Dette er en aktivitet hvor alle kan være med. Firmakampen inneholder 4 forskjellige aktiviteter. Du kan også legge til bespisning og annen underholdning. Firmakampen arrangeres i Basecamp Lilleputthammer og inkluderer tilgang til varmestue/serveringssted og toaletter, samt bålpanne og ved.

Dette er en aktivitet hvor alle kan være med. Firmakampen inneholder 4 forskjellige aktiviteter. Du kan også legge til bespisning og annen underholdning. Firmakampen arrangeres i Basecamp Lilleputthammer og inkluderer tilgang til varmestue/serveringssted og toaletter, samt bålpanne og ved.

Hafjell Event presenterer firmakampen og her deler vi gruppen inn i jevne lag som skal konkurrere i 4 forskjellige aktiviteter.

Velg ut 4 aktiviteter dere ønsker å gjennomføre
• 4-hjuling
Presisjonskjøring med ATV på bane, der man får poengtrekk dersom man berører kjeglene, de med minst trekk og best tid vinner!
• Bungee walk
Her festes deltakerne i strikk. Så er det om å gjøre å tøye strikken så langt de kan og plante flagget i bakken.
• Gutterball
Deltakerne får utdelt et plastrør og må frakte en ball fra A til B uten at denne faller i bakken øvelsen går på tid og må klare dette før tiden er ute.
• Pil & bue
Her skal lagene teste hvor stø de er på hånden. Alle får skyte tre ganger hver. Det er om å gjøre å treffe en målskive og samle flest poeng pr lag.
• Bucketball
Her skal laget samle baller med forskjellig poengsum. De som er ute på banen er helt blinde, resten av laget styrer de med tilrop. To og to spillere fra hvert lag.
• Gulvet
En huseier trenger nytt gulv, dette er av det noe spesielle mønsteret og må legges i riktig rekkefølge. Laget med best tid vinner.
• Trugestafett
Lagene utstyres med truger og det er en real stafett, der det er rett og slett førstemann i mål! (Kun vinter)
• Menneskecurling
Lagene skal sende hverandre bortover på runde brett for så prøve å klinke bort motstanderne. (Kun vinter)
• Tårnbygging
Bygg tårnet så høyt som mulig av det du får utdelt. Det er bare en hake….
• Nebbfotball
To og to skal spille fotball mot hverandre, men med en liten vri. Spillerne skal ha på seg et kremerhus over ansiktet slik at man ser gjennom det lille hullet i bunnen. Hver spilleomgang er på 2 min. Tilskuerne kan hjelpe og rettleie spillerne på sitt lag.
• Vippebrett
Dette er er ekte lagarbeid! Fire personer må hjelpe hverandre og kommunisere tett for å få ballen gjennom løypa.
• Oppgaveløsning
I tillegg til aktivitetene skal lagene også løse enkle oppgaver på veien gjennom Lilleputthammer.

Vis mer

Occasions

Date Time Location    
17 Feb
Søndag 17 feb 2019 09:00 Lilleputthammer Familiepark
18 Feb
Mandag 18 feb 2019 09:00 Lilleputthammer Familiepark
19 Feb
Tirsdag 19 feb 2019 09:00 Lilleputthammer Familiepark
20 Feb
Onsdag 20 feb 2019 09:00 Lilleputthammer Familiepark

Kontaktinformasjon

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 13 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 561 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 661 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.