Skiskole i Hafjell

Adresse: Hundervegen 122 -124, 2636 Øyer Dato: Mandag 18 feb 2019 - fredag 19 apr 2019 Vis kart

Adresse: Hundervegen 122 -124, 2636 Øyer

Ved Skiskolen i Hafjell kan du få innføring i de mest grunnleggende teknikker, til mer viderekommende kursing. Skiskolen i Hafjell underviser i alle grener og nivåer og holder til ved informasjonen.

Ved Skiskolen i Hafjell kan du få innføring i de mest grunnleggende teknikker, til mer viderekommende kursing. Skiskolen i Hafjell underviser i alle grener og nivåer og holder til ved informasjonen.

Er det mange år siden du har vært i en alpinbakke kan det være greit å være med i en gruppe for å gjennoppfriske teknikken og for å få tilbake selvtilliten. Noen er usikre på stolheisen, dette er de ikke alene om.

I våre barnegrupper, barneland, Knerteklubben og Snøklubben har Hafjell skiskole fokus på lek og læring. Når barn leker utvikles sanser, motorikk, forståelse, styrker og svakheter. Gruppeundervisninger starter mandager og varer minimum 3 dager. Tilbudene gjelder Alpint og Snowboard.

Barneland
Barneland er et vinterparadis for barn mellom 4 og 6 år som skal lære å stå på ski gjennom lek og moro. Her møter barna Hafjelldyrene, Nora, Gaia og Pelle, som sørger for at barna får en leken opplevelse av skikjøringen.

Knerteklubben
Barn 4 - 6 år, lett øvet.
For å være med i Knerteklubben må barnet kunne grunnleggende teknikker som ploging og bremsing. Knerteklubben forutsetter at man tar steget videre fra nybegynnerkurset Barneland, men opplegget vektlegger også mye lek i læringen.

Snøklubben
Barn 7 - 10 år, alle nivåer.
Her skal skiløperne tas videre fra det nivå de befinner seg på.
Gjennom utfordringer i variert terreng utvikles bedre og sikrere ski- teknikk/følelse. Også for denne gruppa vil undervisningen være leikbasert. Gondolen sørger for mer tid i løypene, mindre tid i heis og gir økte muligheter.

Ungdom
Barn og ungdom fra 11-15 år, alle nivåer.
Her er det mindre lek og mer læring. Undervisning og løypevalg er tilpasset det enkelte nivå og instruktørene formidler god og riktig teknikk gjennom hjelpeøvelser og øvelsesbilde.

Gruppeundervisning for ungdom og voksne på ulike nivåer, fra 16 år og oppover.
Skiskole og undervisning er ikke bare for barn eller nybegynnere. Alle kan forbedre sin skiteknikk. Bedre skiferdigheter gir økt sikkerhet, skiglede og en mer givende opplevelse på ski. I gruppeundervisning for voksne deler inn i grupper etter ferdighetsnivå; nybegynnere, lett øvet og øvet.

Du kan også bestille din egen personlige skilærer for deg selv eller dine venner hos Skiskolen i Hafjell.

Vis mer

Occasions

Date Time Location    
18 Feb
Mandag 18 feb 2019 09:00 - 16:00 Hafjell Alpinsenter
19 Feb
Tirsdag 19 feb 2019 09:00 - 16:00 Hafjell Alpinsenter
20 Feb
Onsdag 20 feb 2019 09:00 - 16:00 Hafjell Alpinsenter
21 Feb
Torsdag 21 feb 2019 09:00 - 16:00 Hafjell Alpinsenter

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 183 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.
Overnatting

Hafjell Lodge 31 storhytte

Avstand: 337 meter
Storhytte i Hafjell på 450 m2 har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut ). Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Mat & Drikke. Hafjell Lodge 31 har praktiske planløsninger med blant åpen stue og kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Stuen har også peiskrok med sofagruppe. I storhytten finner dere også en romslig badstue.
Overnatting

Hafjell Lodge 24 storhytte

Avstand: 319 meter
Denne storhytten på 400 kvm har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut) i vintersesongen med utsikt over Hafjell Alpinsenter. Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Mat og Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Koselig peiskrok med sofagruppe. Laftehytten har badstue, velutstyrt kjøkken, stilfullt interiør og stor terrasse. God parkering rett utenfor hytten.