Hafjell Alpinsenter

Adresse: Hundervegen 122, 2636 Øyer Dato: Lørdag 16 feb 2019 - mandag 22 apr 2019 Vis kart

Adresse: Hundervegen 122, 2636 Øyer

Hafjell Alpinsenter ligger 15 km nord for Lillehammer. Løypenettet i Hafjell har 33 nedfarter og tilbyr vinneropplevelser for skiløpere på alle nivåer. 17 skiheiser og Gondolen, betjener 864 høydemeter fra dal til fjell.

Hafjell byr på Nordens beste familieområde i Mosetertoppen, heftigere alpine utfordringer i OL-bakkene, parkanlegg av internasjonal klasse og en nypreppet lysløype som leder ut i det som er kåret til verdens beste langrennsområde. OL og X-Games arenaen er også det eneste store skisenter i Norge med en by i umiddelbar nærhet.

Hafjell Alpinsenter ligger ved inngangen til Gudbrandsdalen, 15 kilometer nord for Lillehammer og kun 2,5 time fra Oslo. Det olympiske løypenettet er blitt videreutviklet til totalt 32 nedfarter.

Om Hafjell Alpinsenter
17 skiheiser, inkludert Gondolen, betjener de 835 høydemetrene fra dal til fjell. Hafjells varemerke er lange løyper, god snø og mange soldager. Et stort snøanlegg som dekker mesteparten av hovedløypenettet gir snøsikkerhet fra sesongstart og en lang skisesong. Skisesongen er normalt fra ultimo november til medio april.

Skiopplevelser for hele familien
Ta Gondolen til topps og nyt et stort familieområde der skiopplevelsene stråler ut i alle himmelretninger. Her har de yngste fått sitt drømmeområde i nyheten Frontyard for kids med ny heis, to nye løyper og varmestue.

I Hafjell finner du et stort utvalg av løyper uansett ferdighetsnivå, alder og type utstyr. Hele skianlegget ligger solvendt og har fantastiske snøforhold fra medio november til medio april. I tillegg til noen av landets beste og mest varierte alpinløyper og råeste parktilbud, finner du også Norges suverent største preparerte langrennsløypenett. Vakkert integrert i hytteområdene på fjellet ligger også en lysløype på 6 km.

Hafjell Skimovie og Skiline
Hafjell tilbyr gratis wifi på alle restauranter, de fleste overnattingssteder og mange knutepunkter i bakken.

Hafjell er først i Norden med SkiMovie, en egen slalåmbakke med automatisk tid-tagning og filming. Her kan du konkurrere med skikompiser og dele filmene direkte på Facebook. Hafjell SkiLine logger dine høydemetre, kilometere og heisturer. Det er gratis å bruke SkiMovie og SkiLine.

Hafjell ligger rett nord for den Olympiske byen Lillehammer.
Ny motorvei gir gode kjøreforhold året rundt med en reisetid på bare 2 timer fra Oslo lufthavn.

Terrengparker i Hafjell
Hafjell er kjent for å ha veldig gode terrengparker, og de er grunnen til at Hafjell er førstevalget for de som står snowboard og twintip. Det er selvfølgelig forskjellige vanskelighetsgrader i terrengparken så alle får sine utfordringer uansett nivå.

Fakta om Hafjell
Toppstasjon 1059 meter over havet
Bunnstasjon 195 meter over havet
Høydemeter 864 meter
46 km alpinløyper
33 Løyper; 8 blå, 14 grønne, 8 røde, 3 sorte
3 KIDS familieområder
4 Terrengparker
1 Gondol
18 heiser; 4 stolheiser, 5 T-krok, 6 tallerkenheiser, 3 rullebånd
Lengste nedfart 7 km
Kveldskjøring tirs-tors; 7 km flombelyste alpinløyper + park (Backyard)
300 km preparerte langrennsløyper – 600 km med tilknytning til Sjusjøen
6 km lysløype for langrenn
Snøanlegg dekker 90 %

Vis mer

Occasions

Date Time Location    
17 Feb
Søndag 17 feb 2019 09:00 - 16:30 Hafjell Alpinsenter
18 Feb
Mandag 18 feb 2019 09:00 - 16:30 Hafjell Alpinsenter
19 Feb
Tirsdag 19 feb 2019 09:00 - 16:30 Hafjell Alpinsenter
20 Feb
Onsdag 20 feb 2019 09:00 - 16:30 Hafjell Alpinsenter

Kontaktinformasjon

Hytter

Sørlia hytte Bergstad nr. 17

Avstand: 292 meter
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen, skiheis, skiutleie og Hafjell Alpinsenter
Hytter

Sørlia hytte Bergstad nr. 16

Avstand: 304 meter
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen og Hafjell Bike Park.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 303 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.