Øyersalen Hafjell hotell

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer Dato: Mandag 24 sep 2018 - søndag 26 jan 2020 Vis kart

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer

Øyersalen som vi kaller vårt nye møterom kan brukes til seminarer, konferanser, bryllyp og konfirmasjoner. I møterommet finnes det to prosjektor, to lerret, whiteboard og trådløs internett. Øyersalen har kapasitet til 80 personer og kan benyttes som festsal. Rullestolvennlig lokale med teleslynge.

Øyersalen har kapasitet til 80 personer og kan benyttes som festsal. Som konferansegjest på Hafjell hotell får du personlig oppfølging under konferansen eller møtet. Alle våre møterom er lyse og luftige og er utstyrt med standard teknisk utstyr og prosjektor. Øyersalen ble totalrenovert høsten 2009. Øyersalen konferansesal på 100 kvm er det nyeste møterommet på Hafjell Hotell. Øyersalen har plass til 80 personer i kinooppsett. Både lokalet og utstyret er av høy kvalitet.

Antall kvm: 80
Kino: 80
Klasse: 60
U-bord: 30
Runde bord: 50
Gulv: Teppe
Ventilasjon: Ja
Lerret: 2
Prosjektor: Ja
Whiteboard: Ja
Trådløs internett: Ja
Teleslynge: Ja
Takhøyde: 290 cm
Antall kvm: 90
Dagslys: Ja

I tilknytning til konferansesalen finnes det pausesareal med sofagrupper og toaletter. Du kan gå rett ut til vår terrasse og det er god dagslys i lokalet.

Vis mer

Occasions

Date Location    
24 Sep
Mandag 24 sep 2018 Hafjell Hotell
25 Sep
Tirsdag 25 sep 2018 Hafjell Hotell
26 Sep
Onsdag 26 sep 2018 Hafjell Hotell
27 Sep
Torsdag 27 sep 2018 Hafjell Hotell

Kontaktinformasjon

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 70 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Familiepakke med Olas superbillett for helger og høstferie.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 672 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 598 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på høstferie. Gangavstand til Lilleputthammer og Lekeland.