Hunderfossen familiepark

Adresse: Fossekrovegen 22, 2625 Fåberg Dato: Lørdag 25 mai 2019 - søndag 18 aug 2019 Vis kart

Adresse: Fossekrovegen 22, 2625 Fåberg

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer kommune er en av Norges største familieparker og har mer enn 60 attraksjoner og ligger 3 km fra Hafjell. En favoritt blant barnefamilier som skal til Hafjell Hunderfossen.

Hunderfossen Familiepark er Hele Norges Eventyrpark. Parken har mer enn 60 attraksjoner og aktiviteter, for alle aldersgrupper. Prøv den sensasjonelle berg og dalbanen, der turen går høøyyyt over tretoppene, med bratte bakker, fall og herlige svinger underveis.

Opplev eventyrattraksjoner som Eventyrslottet, Trollfallet, Den Lille Prinsen i 4D, eventyrteater, Trollsteinen og Ivo Caprinos Eventyrgrott. Spis middag blant trollene i Trollsalen Restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og se det enorme Hunderfossen-trollet som vokter over parken. Prøv familierafting eller besøk badeanlegget. Herlig småbarnsområde for de minste, Traktorbane, 9 populære bilbaner, spennende Energisenter og mye mye mer. Kommer det regn, har vi Norges største aktivitetsutvalg innendørs. Lekehuset - nærmere 500m2 innendørs og utendørs moro for de minste!

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 250 000 besøkende. Hunderfossen er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute.

Hunderfossen Familiepark ved Lillehammer har attraksjoner og severdigheter – blant annet det populære småbarnsområdet med mange spennende aktiviteter, verdenskjente ”Den Lille Prinsen” i 4-D, ”Vannfallet” på Energisenteret, Traktorbanen der små og store kjører traktor sammen gjennom underholdende opplevelser på bondegården, Trollfallet - og prinsessen i tårnet, Familierafting i frådende elvestryk, bilbaner for store og små, Eventyrslottet, Høydeparken (en av Norges største klatreparker), Ivo Caprinos Eventyrgrotte med flotte eventyrtablåer, Eventyrskipet høyt til værs, tøffe elektriske go-karts, badebassenger med småtrollområdet og morsomme vannsklier, nytt eventyrteater og mye mer.

I Hunderfossen Familiepark har store og små det gøy sammen! Prøv familierafting i vår morsomme elv, og kos dere ved badeanlegget med bassenger, sklier, hinderbane, og eget småtrollbasseng. Ta en tur i Høydeparken, eller prøv traktorbanen eller en av våre 9 populære bilbaner. Og skulle det komme litt regn, er det godt å vite at vi med våre 7000 kvm under tak har Norges største aktivitetsutvalg innendørs.

Den Lille Prinsen – et av verdens mest kjente eventyr, nå i spektakulær 4D der hele salen lever! En herlig reise fra planet til planet der vi følger prinsen på leting etter en helt spesiell venn.

Nytt småbarnsområde – med koselige og morsomme attraksjoner. Bli med dragen og hopp til topps i prinsessetårnet, spill på våre sangglade frosker i Kvekkofonien, klatre til topps på klatretoppen, eller bli med Froskeprinsen på en spretten rundtur! Vannfallet – og 1800 kvm med helt nye opplevelser og attraksjoner i Energisenteret.

Mini Mercedes-Benz SLS AMG – verdens lekreste og mest avanserte biler, nå for barn fra 120-150 cm.

Hafjell Resort er kun 3 km fra Hunderfossen Familiepark og mange av våre gjester besøker parken. Det vanlige er å besøke Hunderfossen den første dagen og dagen etter er det Lilleputthammer og Lekeland Hafjell som gjelder for barna.

Vis mer

Occasions

Date Time Location    
25 Mai
Lørdag 25 mai 2019 10:00 - 18:00 Hunderfossen Familiepark
26 Mai
Søndag 26 mai 2019 10:00 - 17:00 Hunderfossen Familiepark
30 Mai
Torsdag 30 mai 2019 10:00 - 17:00 Hunderfossen Familiepark
31 Mai
Fredag 31 mai 2019 10:00 - 17:00 Hunderfossen Familiepark

Kontaktinformasjon

Hytter

Sørlia hytte Bergstad nr. 17

Avstand: 837 meter
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen, skiheis, skiutleie og Hafjell Alpinsenter
Storhytte

Låven Storhytte

Avstand: 998 meter
Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med ti soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell. Kort avstand til skibakken, skiutleie, gondolen og om sommeren til Hafjell Bike Park.
Hytter

Sørlia hytte Bergstad nr. 16

Avstand: 836 meter
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen og Hafjell Bike Park.