Seniorturer til Hafjell

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer Dato: Mandag 5 aug 2019 - søndag 29 sep 2019 Vis kart

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer

Med sentral beliggenhet i Hafjell og nærhet til Lillehammer, er Hafjell Hotell et perfekt utgangspunkt for ulike utflukter. Det finnes en rekke severdigheter og attraksjoner i nærområdet, og i vårt forslag til program har vi valgt noen eksempler. Dere står selvfølgelig fritt til å velge andre opplevelser for seniorturer til Hafjell.

Med sentral beliggenhet i Hafjell og nærhet til Lillehammer, er Hafjell Hotell et perfekt utgangspunkt for ulike utflukter. Det finnes en rekke severdigheter og attraksjoner i nærområdet, og i vårt forslag til program har vi valgt noen eksempler. Dere står selvfølgelig fritt til å velge andre opplevelser for seniorturer til Hafjell.

Dag 1
Ankomst på Hafjell Hotell om ettermiddagen, middag etter avtale, men som regel kl 19.00.
Taffelmusikk under og etter middagen. Kaffe i peisestuen etter middagen.

Dag 2
07.30-09.00 Frokost på hotellet
09.30-10.15 Omvisning i Lilleputthammer og Barnas Bokby. Her er det et pristillegg.

10.30 Avreise fra hotellet via gamle E6 til Olympiaparken og hoppbakken. På turen passerer vi Marcello Haugens hjem, Svarga. I samme område bodde også Lars Skrefsrud som var stifter av Santalmisjonen. Vi stopper på toppen og nyter utsikten før turen går videre opp til Nordseter og over til Sjusjøen. Der besøker vi Sjusjøen fjellkirke som er helt spesiell og virkelig verdt et besøk. Vi besøker også Luddenhytta, der Ludvig Olestadengen bodde som eneboer i over 40 år.

På turen tilbake til hotellet stopper vi på Sjusjøen kafe i Natrudstilen; et koselig sted som drives av ”eks Stasminister” i Lucky Næroset (fristaten som gjorde alt for å berge arbeidsplasser og skolen i bygda). Her kan vi velge mellom buffet eller karbonade, kringle og kaffe.

Underveis på tilbaketuren er det muligheter for å stoppe ved Mesnali kirke. Der er Sigrid Undset gravlagt sammen med to av sine barn. Resten av ettermiddag er til fri disposisjon.

Et annet alternativ er å besøke Maihaugen og kombinere dette med å rusle i Storgata på Lillehammer. På Lillehammer finnes også Bjerkebæk og Lillehammer kunstmuseum.

19.00 Middag med påfølgende underholdning i peisestua
Et annet godt alternativ er å besøke Maihaugen på Lillehammer hvis gruppen ikke ønsker bussturen dag 2.

Vis mer

Occasions

Date Time Location    
5 Aug
Mandag 5 aug 2019 08:00 - 22:00 Hafjell Hotell
6 Aug
Tirsdag 6 aug 2019 08:00 - 22:00 Hafjell Hotell
7 Aug
Onsdag 7 aug 2019 08:00 - 22:00 Hafjell Hotell
8 Aug
Torsdag 8 aug 2019 08:00 - 22:00 Hafjell Hotell

Kontaktinformasjon

Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 677 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 43 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 605 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.