Gondolen i Hafjell

Adresse: Hundervegen 122 -124, 2636 Øyer Dato: Lørdag 29 sep 2018 - søndag 7 okt 2018 Vis kart

Adresse: Hundervegen 122 -124, 2636 Øyer

Hafjell gondol bringer deg lett og komfortabelt opp på fjellet. Godt turterreng fra gondolavstigningen (Mosetertoppen) enten du skal gå til fots eller sykle. I Gondolen er det plass til rullestol eller barnevogn. Om vinteren er du midt i vinterparadiset Mosetertoppen med alpint og langrenn.

Hafjell gondol bringer deg lett og komfortabelt opp på fjellet. Godt turterreng fra gondolavstigningen (Mosetertoppen) enten du skal gå til fots eller sykle. I Gondolen er det plass til rullestol eller barnevogn. Om vinteren er du midt i vinterparadiset Mosetertoppen med alpint og langrenn.

586 høydemeter på 10 minutter. Gondolen bringer deg lett og komfortabelt opp på fjellet. Du kan virkelig nyte utsikten over Gudbrandsdalen fra fugleperspektiv. Det er godt turterreng fra Mosetertoppen (gondolavstigningen) enten du skal gå til fots eller sykle. Gondolen har plass til rullestol og barnevogn.

10.desember 2006 åpnet Gondolen.
Den største investeringen i alpinsenterets historie var et faktum og banen på 2470 m skulle fra nå av løfte gjestene mot nye høyder. Gondolen fikk landingsplass på Mosetertoppen, (781 moh) Her har du 586 høydemeter til disposisjon før du er tilbake ved utgangspunktet på Skitorget.Mellompåstigningen - Klingenberg (475 moh) kan benyttes av den som stopper halvveis og ønsker å boltre seg i øverste del av løypenettet.

Hele turen fra dal til fjell tar ca 10 minutter, og banen gir en svært komfortabel reise der du har fugleperspektiv på skiløyper og det åpne landskapet. Skiene settes på utsiden av kabinen og inni er det sitteplass for 8 personer.

Fra Mosetertoppen er det også turstier som passer store og små, enten de går på egne bein eller sitter i barnevogn. Sykling i skog og fjell Godt utbygd sykkelnett fra Mosetertoppen. Utleie og verksted av/for MTB i Hafjell Bike Shop.

Servering
Skavlen Restaurant er på toppen av gondolavstigningen.

Ta gondolen fra dalstasjonen og kom deg opp til fjells på Mosetertoppen. Her finnes familieområde og Hafjellparken. I tillegg starter skiløypene for langrenn ved avstigningen til gondolen. Vi anbefaler også at du stikker innom Skavlen restaurant og nyter utsikten over Hafjell og Gudbrandsdalen.

Vis mer

Occasions

Date Time Location    
29 Sep
Lørdag 29 sep 2018 10:00 - 17:00 Hafjell Bike Park
30 Sep
Søndag 30 sep 2018 10:00 - 17:00 Hafjell Bike Park
1 Okt
Mandag 1 okt 2018 10:00 - 17:00 Hafjell Bike Park
2 Okt
Tirsdag 2 okt 2018 10:00 - 17:00 Hafjell Bike Park
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 190 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på høstferie. Gangavstand til Lilleputthammer og Lekeland.
Overnatting

Hafjell Lodge 24 storhytte

Avstand: 331 meter
Denne storhytten på 400 kvm har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut) i vintersesongen med utsikt over Hafjell Alpinsenter. Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Mat og Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Koselig peiskrok med sofagruppe. Laftehytten har badstue, velutstyrt kjøkken, stilfullt interiør og stor terrasse. God parkering rett utenfor hytten.
Overnatting

Hafjell Lodge 31 storhytte

Avstand: 338 meter
Storhytte i Hafjell på 450 m2 har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut ). Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Mat & Drikke. Hafjell Lodge 31 har praktiske planløsninger med blant åpen stue og kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Stuen har også peiskrok med sofagruppe. I storhytten finner dere også en romslig badstue.