Hafjell Event

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Dato: Tirsdag 19 feb 2019 - søndag 14 apr 2019 Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Hafjell Event har aktiviteter til kick off, firmaturer, konferanser og utdrikningslag i Lillehammer regionen. Har du planer om et event i Hafjell eller Lillehammer regionen. Ta kontakt med Hafjell Event og vi skreddersyr et opplegg for deg og din bedrift.

Hafjell Event har aktiviteter til kick off, firmaturer, konferanser og utdrikningslag i Lillehammer regionen. Har du planer om et event i Hafjell eller Lillehammer regionen. Ta kontakt med Hafjell Event og vi skreddersyr et opplegg for deg og din bedrift.

Hafjell Event AS har bred kunnskap og lang erfaring innen organisering, tilrettelegging og gjennomføring av events og opplevelser. Spar tid og energi, og la oss hjelpe med alt fra transport og overnatting, til foredragsholdere, aktiviteter/events, bespisning og underholdning. Hafjell Event tilbyr også spennende aktiviteter for utdrikningslag.

Her er en smakebit på hva vi i Hafjell Event kan tilby dere;

HAFJELL EVENT BASECAMP
Hafjell Event BaseCamp er lokalisert rett ved hotellene i sentrum av Hafjell. Her kan bedrifter og grupper fra 10 til 200 personer ha sine arrangementer. Inne på området kan det gjennomføres aktiviteter i alle varianter. Alle aktivitetene kan kombineres med bespisning i gapahuk eller i "Huset i skogen".

HAFJELLSPESIALEN OG FIRMAKAMPEN
Hafjell Event er din aktivitetsleverandør i Hafjell og tilbyr blant annet Hafjellspesialen, som er en veldig god teambuildingaktivitet for firmaer. Vi deler gruppen inn i jevne lag som skal konkurrere i fem forskjellige aktiviteter i Hafjell.

OM HAFJELL EVENT
Hafjell Event er behjelpelig med transport, overnatting, underholdning og bespisning i flotte lokaler. Hør med oss om tilbud. De fleste av våre aktiviteter er stort sett mobile og kan arrangeres der gjesten ønsker det. Vi tilbyr aktiviteter i hele Lillehammer regionen. Prisene varierer ut ifra hvor mange dere er på gruppen, om dere vil ha forandringer i aktivitetene og hva dere vil ha i tillegg. Prisen er pr person + organisering. Vi skreddersyr program for din gruppe i Hafjell, så kontakt oss for tilbud og pris! Gleder oss til å høre fra dere!

Vis mer

Occasions

Date Time Location    
19 Feb
Tirsdag 19 feb 2019 09:00 - 18:00 Lilleputthammer Familiepark
20 Feb
Onsdag 20 feb 2019 09:00 - 18:00 Lilleputthammer Familiepark
21 Feb
Torsdag 21 feb 2019 09:00 - 18:00 Lilleputthammer Familiepark
22 Feb
Fredag 22 feb 2019 09:00 - 18:00 Lilleputthammer Familiepark

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 506 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 102 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon.
Hytter

Nordlia nr. 19

Avstand: 646 meter
Hafjell Resort har storhytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Denne hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Terrasse.