Lunsjmeny Hafjell Hotell

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer

Hafjell Hotell serverer lunsjretter, supper, norske tradisjonsretter, vegetarmat, dessert og har egen barnemeny. Velkommen til lunsj hos oss.

Stikk innom Hafjell Hotell dersom du ønsker Opplands beste frokost, smakfull lunsj, en bedre a la carte meny eller dagens middag. Våre kokker lager maten fra bunnen av og vi fokuserer på at råvarene må være av prima kvalitet. Mange av rettene er laktosefri eller glutenfri.

RESTAURANTEN FRA 20.AUGUST.
Åpningstider:

SØNDAG-TORSDAG: 11.00-21.00.
A LA CARTE/DAGENS MIDDAG.
FREDAG OG LØRDAG: 11.00-22.00
A LA CARTE/DAGENS MIDDAG.

SØNDAGER: DAGENS MIDDAG: 13.00-18.00
VELG KJØTT ELLER FISK,
DESSERT INKLUDERT (det settes opp ett dessertbord)
KR. 225.- PR.PERS.

Velkommen til lunsj på Hafjell Hotell.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 602 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på høstferie. Gangavstand til Lilleputthammer og Lekeland.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 671 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 61 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Familiepakke med Olas superbillett for helger og høstferie.