Treningsrom Øyerhallen i Hafjell

Adresse: Hundervegen 76, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 76, 2636 Øyer

Styrkerommet i Øyer Idrettshall Øyer-Tretten Idrettsforening har fått styrkerom. Våre gjester kan bruke treningsrommet mot å kjøpe kort i resepsjonen på Hafjell Hotell.

Styrkerommet i Øyer Idrettshall Øyer-Tretten Idrettsforening har fått styrkerom. Våre gjester kan bruke treningsrommet mot å kjøpe kort i resepsjonen på Hafjell Hotell.

Apparater I styrkerommet har vi 2 tredemøller, 2 spinningssykler, 1 romaskin, 1 ryggtrener, Benkpress med stang og vekter, knebøy ”Cage” med stang og vekter, Beinpress apparat, Nedtrekk og sittende roing apparat, ”Cablepully” multiapparat, Skråbenk med manualer. Det er satt opp øvelsesforslag til hvert apparat. De henger på veggen ved apparatene.

Kr. 50.- per gang for inngang til treningsrommet. Øyerhallen er lokalisert 200 meter fra Hafjell Hotell.

Regler for styrkerommet:
Kun adgang for medlemmer med gyldig treningskort eller betalt enkelt billett
Åpningstider for styrkerommet er hverdager fra kl 0700 – 2200, helger kl 0900 – 1800 (2200 søndager) for årskort medlemmer. Enkelt billett kan kjøpes I hallen når det er organisert trening I ØTI –, Se aktivitetskalender for Øyerhallen på: www.trettenhallen .no
Det året du fyller 16 år kan du kjøpe treningskort I styrkerommet. Personer under 16 år må ha med seg voksen person under trening. Nedre aldersgrense er 12 år. Den voksne personen må ha årskort/gyldig billett, gratis for 12-15 åringen. Treningskort skal ikke lånes ut til andre, ved misbruk blir treningskort sperret eller inndratt. Treningstøy og innesko skal brukes – alle andre skal bortvises. All bruk av klister i styrkerommet er forbudt
Døren skal alltid være låst når du forlater styrkerommet som sistemann

Vis mer

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 310 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.
Hytter

Nordlia nr. 19

Avstand: 478 meter
Hafjell Resort har storhytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Denne hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Terrasse.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 270 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon.