Lienden kafe og varmestue i Øyerfjellet

Adresse: Hafjell, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hafjell, 2636 Øyer

Lienden kafé og varmestue er en koselig seter i fint turterreng på Øyerfjellet. Lienden kafé ligger ca 1,0 km fra Lie-/Hornsjøveien. Det er skiløyper fra Pellestova, Mosetertoppen, Lisetra, Ilsetra, Gaiastova m.m.

Lienden kafé og varmestue er en koselig seter i fint turterreng på Øyerfjellet. Lienden kafé ligger ca 1,0 km fra Lie-/Hornsjøveien. Det er skiløyper fra Pellestova, Mosetertoppen, Lisetra, Ilsetra, Gaiastova m.m.

I år blir det sesongåpning til vinterferien; lørdag 16. februar. Det blir åpent hver dag i uke 8, videre lørdager og søndager fram til påske - og hver dag i påska

LIENDEN KAFÉ OG VARMESTUE ÅPNER FOR SESONGEN 16.FEBRUAR
Lienden seterkafe holder åpent hver lørdag og søndag ut vintersesongen. I tillegg uke 8 og påska. Åpningstidene er 11.00 – 15.00. Vafler og varme og kalde drikker i trivelig miljø. Lienden ønsker velkommen til ny sesong.

Avstander til Lienden kafé:
Liendhøgda: 0,5 km
Liendbekkken (Hornsjøvn.): 1,0 km
Steinmyrhaugen (Hornsjøvn.): 3,5 km
Rognhaugen: 4.2 km
Lisetra: 5,5 km
Pellestova: 6,5 km
Mosetertoppen: 7 km
Hornsjø: 7,5 km

Det er mulig å gå på ski til kafeen fra hvilken som helst plass i løypenettet i Øyerfjellet. Kortest veg er det hvis man kjører vegen til Hornsjøen og parkerer ved Liendhøgda. Fra der er det 500 meter med skigåing før man er framme. Fra Pellestova er det 6, 5 kilometer og fra gondoltoppen i Hafjell sju kilometer.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hytter

Mosetervegen nr. 486

Avstand: 4,5 km
Flott rundtømmerhytte på 100 m2 med fire soverom, ni sengeplasser og to bad. Dette er en koselig hytte som passer perfekt for familier på skiferie i Hafjell og fjellturer om høsten. Hytten har vedovn, varmekabler i gulv på stue, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Det er også fasiliteter som sofagruppe, stor spiseplass med gode stoler, kabel-tv, kjøleskap med frys, internett, vaskemaskin, barnestoler, barneseng, TV i begge etasjer.
Hytter

Mosetervegen nr. 484

Avstand: 4,5 km
Flott rundtømmerhytte på 100 m2 med fire soverom, ti sengeplasser og to bad. Dette er en koselig hytte som passer perfekt for familier på skiferie i Hafjell rett ved langrennsløypene. Sommerstid er det tur og sykkelstier rett i nærheten. Hytten har vedovn, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Det er også fasiliteter som sofagruppe, kabel-tv, kjøleskap med frys, internett og skibod.
Overnatting

Mosetertoppen Storhytte

Avstand: 4,6 km
Mosetertoppen storhytte i Hafjell har meget høy standard og panoramautsikt. Stor, laftet hytte på 400 m2 med 20 sengeplasser fordelt på åtte soverom. Passer perfekt for storfamilier på skiferie eller bedrifter som ønsker noe unikt for sitt seminar. Storhytten er lokalisert i øvre del av Mosetertoppen på Hafjell. Smakfullt innredet med en standard av meget høy kvalitet. Her har du utsikt som tar pusten fra deg og føler en anelse luksus.