Butikker i Hafjell

Hafjell har et godt utvalg av matbutikker og annen handel. Matbutikkene er representert ved kjedene Spar, Coop og Kiwi. Alle tre matbutikkene har også søndagsåpent. I tillegg har Hafjell og Øyer flere spesialforretninger som bilverksted, vinmonopol, sportsbutikker, apotek, rørlegger og restauranter.
Hafjell har et godt utvalg av matbutikker og annen handel. Matbutikkene er representert ved kjedene Spar, Coop og Kiwi. Alle tre matbutikkene har også søndagsåpent. I tillegg har Hafjell og Øyer flere spesialforretninger som bilverksted, slakteriutsalg, vinmonopol, sportsbutikker, apotek, rørlegger og restauranter.

Alle matbutikkene er lokalisert i sentrum av Hafjell. Spar holder til mellom Hafjell Hotell og Scandic Hotell Hafjell. Coop og Kiwi er 400 meter fra Hafjell Hotell retning nordover.

I bygget til Spar finner du også Nille, Boots apotek, restaurant og legekontor. I Kiwibygget er det Sport 1 kjeden og vinmonopolet.

På Hafjelltoppen finner man skiutleie, restaurant og dagligvarebutikk. Det er praktisk så slipper man å kjøre ned til Øyer sentrum eller Lillehammer for å handle inn matvarer eller besøke en restaurant.
Les mer

Kontaktinformasjon