CBIS 5970435
CBIS 5053363
CBIS 5053364
CBIS 5869721
CBIS 5869722
CBIS 5970436
Show full image
Hide full image

Catering julebord

Hafjell Hotell tilbyr julemeny for catering til bedrifter og foreninger i Øyer kommune og regionen. I tillegg er dette tilbudet svært populært blant hytteeiere som ønsker julemat i adventstiden. Catering må bestilles senest 7 dager før ankomst.

Jule Catering meny
Hafjell Hotell AS tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god mat – laget med kjærlighet og omhu, fra bunn av med lokale råvarer. Foruten smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer menneskene sammen, som gir hygge! Våre menyer er basert på råvarer fra Øyerfjellet og distriktet rundt Øyer.

Vi tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og andre som har spesielle behov.
Bestill kokken hjem eller til hytta! Hvorfor ikke ha en profesjonell kokk på ditt eget kjøkken og en servitør til å servere maten mens du selv slapper av med gjestene dine?

Pris kokk: kr 500,- per time Pris servitør: kr 500 ,- per time Vi har kun personal til utleie ved kjøp av catering fra oss.

Forrett
Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet Inneholder: fisk, gluten, melk
Hovedrett Ribbe, medisterkake, julepølse, saus, poteter og rødkål/surkål Inneholder: egg, melk
Dessert Multetiramisu Inneholder: egg, gluten, melk 395,- p.p Hovedrett servert 2 ganger 75,- p.p

Forrett Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet Inneholder: fisk, gluten, melk
Hovedrett Pinnekjøtt, vossakorv, potet og rotstappe Inneholder: melk
Dessert Multetiramisu Inneholder: egg, gluten, melk 445.- p.p
Hovedrett servert 2 ganger 105,- p.p

Hafjell Hotell Gjestegarden i Øyer



Julebord
Kald mat Røket laks (30gr) med eggerøre Kjøkkenets gingravede laks (30gr) med sennepsaus Sylte (30gr) og grov sennep Rakfisk (50gr) med rømme, rødløk og purre Gjestegårdens Roastbeef (50gr) med hjemmelaget potetsalat Lefse, brød, flatbrød og smør Inneholder: fisk, sennep, egg, melk, gluten
Varm Mat Ribbe (3 biter pp) Medisterkaker (2 stk) Julepølse (1 bit) Surkål, rødkål. tyttebær, mandel potet og ribbefett Inneholder: egg, melk
Desserter Riskrem med rød saus Multekrem med krumkake Inneholder: melk, gluten
595,- p.p

Tilvalg Pinnekjøtt (250 g p.p) med tradisjonelt tilbehør Inneholder: melk 145,

Generelt Priser: Alle priser er oppgitt per person og inkl mva.Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 1 000,- pr utkjøring!

Betaling: Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss!

Utstyr: All mat leveres i bakker og termokasser Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger gjenskaffelseskostnaden for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse.
Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris.

Fasiliteter