CBIS 5053362
CBIS 5053363
CBIS 5053364
CBIS 5693161
CBIS 5693162
CBIS 5693163
CBIS 5693164
Show full image
Hide full image

Catering julebord

Hafjell Hotell tilbyr julemeny for catering til bedrifter og foreninger i Øyer kommune og regionen. I tillegg er dette tilbudet svært populært blant hytteeiere som ønsker julemat i adventstiden. Catering må bestilles senest 7 dager før ankomst.

Hafjell Hotell tilbyr julemeny for catering til bedrifter og foreninger i Øyer kommune. I tillegg er dette tilbudet svært populært blant hytteeiere som ønsker julemat i adventstiden. Catering må bestilles senest 7 dager før ankomst.

Julebordscatering

Kan leveres fra 1. oktober til 30. desember. Ingen catering juleaften og nyttårsaften.

Forrett
Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet
Inneholder: fisk, gluten, melk

Hovedrett
Ribbe, medisterkake, julepølse, saus, poteter og rødkål/surkål
Inneholder: egg, melk

Dessert
Multetiramisu
Inneholder: egg, gluten, melk
325.- per person

Forrett
Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet
Inneholder: fisk, gluten, melk

Hovedrett
Pinnekjøtt, vossakorv, potet og rotstappe
Inneholder: melk

Dessert
Multetiramisu
Inneholder: egg, gluten, melk
395.- per person

Hafjell Hotell Gjestegarden i Øyer

Julebord
Kaldmat
Røket laks med eggerøre
Kjøkkenets gingravede laks med sennepsaus
Sylte og grov sennep
Rakfisk med rømme, rødløk og purre
Gjestegårdens roastbeef med hjemmelaget potetsalat
Lefse, brød, flatbrød og smør
Inneholder: fisk, sennep, egg, melk, gluten

Varm mat
Ribbe
Medisterkaker
Julepølse
Surkål, rødkål. tyttebær, mandel potet og ribbefett
Inneholder: egg, melk

Desserter
Riskrem med rød saus
Multekrem med krumkake
Inneholder: melk, gluten
495,- per person

Tilvalg
Pinnekjøtt (250 gram per person) med tradisjonelt tilbehør
Inneholder: melk
145,- per person

Generelt
Priser:
Alle priser er oppgitt per person og inkl mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen.

I tillegg kommer transport kr 1 000,- pr utkjøring

Betaling:
Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale.
Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss.

Utstyr:
All mat leveres i bakker og termokasser Disse må leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger gjenskaffelseskostnaden for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering
eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris.

Fasiliteter