Show full image
Hide full image

Catering julebord

Hafjell Hotell tilbyr julemeny for catering til bedrifter og foreninger i Øyer kommune og regionen. I tillegg er dette tilbudet svært populært blant hytteeiere som ønsker julemat i adventstiden. Catering må bestilles senest 7 dager før ankomst.

Julecatering meny


Hafjell hotell tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god mat – laget med kjærlighet og omhu. Maten er laget fra bunnen med lokale råvarer. I tillegg til smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer mennesker sammen – som gir hygge!
Våre menyer er basert på råvarer fra Øyerfjellet og distriktet rundt Øyer. Vi tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og de som har spesielle behov eller ønsker.

JULEBORD
Kald mat:
Røket laks (30 gr) med eggerøre
Kjøkkenets akevittgravede laks (30g) med sennepsaus
Sylte (30g) med grov sennep
Rakfisk (50g) med rømme, rødløk og purre
Gjestegårdens roastbeef (50g) ned hjemmelaget potetsalat
Lefse, brød, flatbrød og smør
Inneholder: Fisk, sennep, egg, melk og gluten

Varm mat:
Ribbe (3 biter pr pers)
Medisterkaker (2 stk pr pers)
Julepølse (1 bit pr pers)
Surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet og ribbefett
Inneholder: Egg og melk

Desserter:
Riskrem med rød saus
Inneholder: Melk og gluten
595,- pr pers

Tilvalg: Pinnekjøtt (250g per pers) med tradisjonelt tilbehør
Inneholder: Melk

JULEMIDDAG 1
Forrett:
Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet
Inneholder: fisk gluten og melk
Hovedrett:
Ribbe, medisterkake, julepølse, saus, poteter og rødkål/surkål
Inneholder: egg og melk
Dessert:
Ostekake eller riskrem
425 pr pers

JULEMIDDAG 2
Forrett:
Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet
Inneholder: fisk, gluten og melk
Hovedrett:
Pinnekjøtt, vossakorv, potet og rotstappe
Inneholder: Melk
Dessert:
Ostekake eller riskrem
Inneholder: Egg, gluten og melk
475 pr pers

Priser:
Alle priser er oppgitt pr person og inkl. Mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i
prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte
prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport på
1000,- pr utkjøring.

Betaling:
Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale.
Privatkunder: Betaler med bankkort/visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss.

Utstyr:
All mat leveres i bakker og termokasser. Disse må leveres tilbake til Hafjell hotell dagen
etter catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering, eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for
ikke levert utstyr er 200,- pr termokasse

Fasiliteter