CBIS 6030100
Show full image
Hide full image

Konsert med Sveinung Hølmebakk i Sjusjøen fjellkirke

Sveinung Hølmebakk er en av de tre medlemmene i Nordic Tenors. I 2013 kom han med solosinglene "Sommartider", "Usynlige spor" og "Det umulige". Konsert i Sjusjøen fjellkirke 17.juli 2019.

Sveinung Hølmebakk beveger seg gjerne mellom opera, soul, gospel og popballader. Med humor, varme og stemmeprakt makter han både å røre og begeistre sitt publikum.

Det blir konsert i Sjusjøen fjellkirke 17.juli klokken 18.

Sveinung Hølmebakk synger sanger fra sin nyeste CD "Eit anna lys". i tillegg får du høre hans mest kjente sanger fra tidligere album: Han vil gå med deg, Så kom morgonen, Han kviskrar ditt navn, Frykt ikkje for i morgon m.fl. Sveinung Hølmebakk er en av de tre medlemmene i Nordic Tenors. "Eit anna lys" kom i 2018 og er hans niende soloalbum. Sveinung Hølmebakk beveger seg gjerne mellom opera, gospel og vise. Med sin stemmeprakt og sine sterke tekster makter han både å røre og begeistre sitt publikum. Han bor i Kristiansand men er født på Karmøy i 1977. Han har mastergrad i utøvende sang fra Griegakademiet i Bergen og har studert musikkvitenskap ved NTNU Trondheim og Universitetet i Oslo. Han har deltatt i en rekke TV-programmer, deriblant Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden før kvelden, Sommeråpent og Førkveld. Sammen med Nordic Tenors vant han Komiprisen for Beste Nykommer i 2006 og var musikalsk toastmaster i HM Kong Haralds 70-årsdag.

Facilities