CBIS 4988535
Show full image
Hide full image

The Nest

The Nest i Hafjell med totalt 28 enheter skal bygges øverst i Hafjell Fjellandsby med ski inn ski ut på begge sider av hyttene. Hafjell Resort kommer til å få fire bosteder der for utleie fra julen 2018.
I The Nest får du en enestående beliggenhet i Hafjell. Her er du omringet av alle aktiviteter Hafjell kan by på. Sommer som vinter. Om det er Skavlens kanelboller, corden i alpinbakken eller lange skiturer innover Øyerfjellet som frister har du alt rett utenfor døra.
The Nest i Hafjell med totalt 28 enheter skal bygges øverst i Hafjell Fjellandsby med ski inn ski ut på begge sider av hyttene. Hafjell Resort kommer til å få fire bosteder der for utleie fra julen 2018.
Hyttene har bruksareal på 88 m²
Antall soverom: 3
Bruttoareal på 125 m²
Badstue
Sportsbod
Overbygd terrasse
Bad har fliser på vegger i dusjnisje. Entré, bad, badstue og WC har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har furugulv. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen.
Alpint for den kresne
Med The Nest som utgangspunkt kan du bokstavelig talt ta på deg skiene på trappa og boltre deg i Hafjell Alpinsenter sine 44 km med alpinbakker. Hafjell er et familievennlig alpinsenter som tilbyr bakker i alle valører. Her finner du bakker for de aller minste og bakker med olympisk sus. I forbindelse med Ungdoms OL i 2016 fikk blant annet Hafjellparken en real oppgradering og er sannsynligvis Norges råeste park hvor ungdommen kan få fritt spillerom.
Langrennsløyper i verdensklasse!
Hafjell og Øyerfjellet kan skilte med et enormt nettverk av skiløyper. Med utgangspunkt fra Hafjell er det over 600 km med løyper. Løypenettet henger sammen Ringebufjellet i nord og Lillehammer/ Sjusjøen i sør. I 2014 kåret magasinet Kapital langrennsløypene rundt Hafjell-Lillehammer-Sjusjøen til verdens beste skiløyper.
Fra The Nest kan du krysse Svegårdsløypa og du er i den 7 km lange lysløypa på Mosetertoppen. Lysløypa leder deg ut i turterrenget. Herfra er det bare å gå så lenge og langt du bare orker. Lysene er tent mellom 06.00 og 23.00 hele vintersesongen.
Terrengsykling for en hver smak
Hafjell har et allsidig tilbud av sykling, enten gjennom Hafjell Bike Park eller på de utallige fjellveiene og stiene innover Øyerfjellet. Få destinasjoner har et mer variert sykkeltilbud enn nettopp Hafjell. Her kan du finne noe som passer mor, far, ungdommen og de minste barna.
Kort avstand til Skavlen
Hyttene ligger kun 5 minutters rolig gange til restaurant Skavlen.

Facilities