Fakkelprisen Lillehammer

Pris fra
110 NOK
Fakkelprisen er et dugnadsprosjekt i regi av Lillehammerentusiaster. Prisen deles ut årlig til personer, bedrifter og/eller organisasjoner som har utmerket seg spesielt og som ved dette har forsterket Lillehammers omdømme.
Bli med på festkveld i Håkons Hall og Fakkelprisen

Etter to års koronapause ønsker Fakkelprisen igjen velkommen til Fakkelprisutdeling i Håkon Hall lørdag 2.april kl. 18:30 i 2022. Fakkelprisen ønsker å hedre personer, bedrifter og organisasjoner i Lillehammer -regionen som har utmerket seg spesielt, og som har bidratt til å styrke regionen sitt omdømme.

Eirik Torbjørnsen til lede showet som blir en mix av prisutdeling og underholdning fra kjente nasjonale artister som Ole Børud med fullt band, Synne Vo og May Britt Andersen. Du vil også få se flere av våre dyktige lokale artister.

I år skal vi dele ut priser i følgende kategorier:

Folkets Ildsjelpris
Service- og vertskapsprisen
Næringslivsprisen
Arrangementsprisen
Idrettsprisen
Kulturprisen
Fakkelprisen

Hvis du ønsker full pakke, kan kvelden forlenges til helaften med 3-retters begeistringsmiddag etter showet. Se menyen her

Middag er tilgjengelig for salg frem til den 11. februar. Hvis du/dere har spørsmål vedrørende bespisningen, ta kontakt Linda Charlotte Voldbakken på [email protected]

Merk: Dørene åpner klokken 17:30