Feire bursdag i Lekeland Hafjell

03 | December 11:00
04 | December 11:00
10 | December 11:00
11 | December 11:00
17 | December 11:00
18 | December 11:00
24 | December 11:00
25 | December 11:00
I Lekeland Hafjell kan vi love at barna får en annerledes og sprek bursdagsfeiring. Bursdag i Lekeland blir mer og mer populært. Og enklere blir det ikke! Vi tar oss av alt fra dekking av bord, servering av mat, gaveoppakking og bursdagssang.
Ønsker du en fartsfylt og morsom bursdagsfest, finner du det hos oss. Du kan velge mellom flere ulike bursdagsrom og menyer. Hos oss kommer du til dekket bord, slik at du heller kan ta deg av det som er gøy!

Til alle foresatte
I Lekeland er det bursdagsverter som hjelper dere å fikse bursdagsfesten! Barna får eget bursdagsrom og 900 kvm lekeareal til fri utfoldelse fordelt på ulike lekeområder. Dere velger bursdagsrommet og bursdagsfesten som passer best, og resten står vi for. Du slipper altså å lage mat, pynte, rydde og vaske opp! Ønsker dere som foreldre å hjelpe til under bursdagsfesten setter vi og barna pris på det.

Når du booker bursdag velger du en av våre bursdagspakker og legger til de ekstra produktene du ønsker. Pakkeprisene forutsetter minimumsantall som er spesifisert ved valg av bursdagsrom. Er det færre enn 6 barn, kan bord reserveres i kafeområdet.

Når Lekeland har stengt er det likevel mulig å bestille bursdager. Minimumsantallet er da 14 personer uansett hvilket bursdagsrom man velger. For bestilling av bursdag utenom åpningstid sender du en forespørsel med navn, ønsket tidspunkt rom og meny samt antall barn til [email protected]

Praktisk informasjon
Ved ankomst blir dere ønsket velkommen av en lekevert og vist til bursdagsrommet som dere har til disposisjon i 75 minutter.

I alle våre bursdagsrom er det mulighet å spille musikk.
Vi starter med mat og gaver i bursdagsrommet.
Lekeland Hafjell h3derer is til alle barna som avslutning på bursdagen i bursdagsrommet.
Frilek i lekekonstruksjonen etter bursdagsfesten.
Totaltid for bursdagen er 2 timer
Ved flere bursdagsbarn som feirer sammen, er det et tillegg på 100,- pr bursdagsbarn.
Les mer

Kontaktinformasjon