Hafjell Alpinlandsby 37

Område: Dalområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse

Ski-in ski-out leilighet ved familieområdet i Hafjell. Leiligheten i Alpinlandsbyen er funksjonelt utstyrt i umiddelbar nærhet til barneområdet og familiebakken. Du kan du trille rett til Hafjell Bike Park eller rusle til Lilleputthammer familiepark.

Fasiliteter

Kjøleskap
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Sykkeutleie
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Skiutleie
Ski inn ski ut
Skiskole
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Leilighet Hafjell Alpinlandsby 37 er en moderne og praktisk skileilighet med ski inn ski ut til familieområdet i Hafjell. Om sommeren er det gressplen utenfor leiligheten og dere kan sitte på balkongen og nyte kveldssola.

Det er kun få minutters gange fra 8 sengs leiligheten på Hafjell Alpinlandsby til skisenteret med alle servicefasiliteter som skiutleie, skiskole og gondolstasjonen. Langrennsløpere kan nå løypene med bil etter ca 6 km eller ta gondolen til Mosetertoppen. Sentrum i Øyer med ulike butikker ligger 1 km unna. Om sommeren er det gangavstand til Lilleputthammer familiepark og du kan trille rett ut i sykkelstiene til Hafjell Bike Park.
 
Soverom:
1: 1 dobbeltseng, 1 køyeseng
2: 1 dobbeltseng, 1 køyeseng
 
Baderom:
1: 1x dusj/toalett
2: 1x dusj/toalett
 
Kjøkken:
Kjøkken utstyrt med komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin
 
Stue:
Spise- og sittegruppe med TV, balkong
 
Mer informasjon:
Skibod, internett, sluttrengjøring og strøm er inkludert.
 
Leilighetene i Hafjell Alpinlandsby ble bygget til de olympiske leker i 1994 og området er veletablert. I flere omganger er leilighetene og uteområdet blitt renovert og oppgradert. Hafjell Alpinlandsby er lokalisert nede i dalen sentralt i Hafjell med ski inn ski ut til familieområdet og kort avstand til skiskole, skiutleie, gondolen og restauranter. Om sommeren er det gåavstand til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Løypene til Hafjell Bike Park er rett utenfor Alpinlandsbyen. Det er felles parkeringsplass i kort avstand til leilighetene.

KIDS Knerten er familieområde rett utenfor Alpinlandsbyen og som ligger sentralt til i Hafjells dalområde. Familieområdet består av Familiebakken og Knerten, to skålheiser og to båndheiser. KIDS Knerten har et slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter. Familieområdet er også møtestedet for skiskolen, og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.

OLAS SUPERPAKKE (Overnatting og superbilletter)
Olas Superbillett inkluderer inngang til Lilleputthammer familiepark under hele ditt opphold, ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. Når Lilleputthammer holder åpent i helger gjelder Superbilletten for lørdag og søndag. Gangavstand til Lilleputthammer familiepark og omtrent 300 meter fra gondolen i Hafjell.

OLAS SUPERPAKKE ER KUN TILGJENGELIG NÅR LILLEPUTTHAMMER HOLDER ÅPENT:

SKIFERIE 2023
Allerede nå kan du booke utvalgte hytter og leiligheter for din skiferie i 2023. Vår vinterperiode starter fra 20.desember.

Kontaktinformasjon