Ski in ski out
Hafjelltunet
Sørlia Hafjell
Hafjelltunet
Hafjelltoppen Gaiastova

hafjell apartments

Velg den beste beliggenheten for din ferie i Hafjell.  Bo rett ved Hafjell Alpinsenter i en leilighet fra Hafjell Resort

Hafjell Resort har et stort utvalg av leiligheter i destinasjonen. Velg mellom 4, 6, 8, 9, 10, 11 og 12 sengs leiligheter rett ved skibakkene i Hafjell alpinsenter. Disse leilighetene passer perfekt for familier eller venner som skal ha en aktiv ferie på Hafjell. Våre apartments er delikate og meget koselige leiligheter med perfekt beliggenhet i kort avstand til Lilleputthammer og Hunderfossen.

Alpin apartments hafjell

  • Alpin Apartments Solsiden ligger i solhellinga med utsikt over Hafjell mot Hunderfossen. Leilighetene med 6 og 10 sengeplasser har badstue, vedovn og trådløs internett. Perfekt bosted for ferie i Hafjell.
  • Alpin Apartments Sørlia er leiligheter av god standard like ved Hafjell Alpinsenter. Leilighetene har badstue, gasspeis, vaskemaskin og internett. Velg mellom 4, 8, 10 og 12 sengeplasser for din ferie i Hafjell.
  • Hafjelltunet er nye moderne leiligheter som er for utleie. Her kan man leie leiligheter fra 4 til 8 sengeplasser.
  • Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2. Leilighetene er i samme bygg like ved Hafjell Bike Park. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie.
  • Jaertunet har for utleie to typer leiligheter. Den ene er på to plan (B) og er på 99 m2 og den andre typen er på ett plan (A) og er 72 m2. Begge type leilighetene har tre soverom.
  • Leiligheten i Nordlia ligger i et trivelig område nederst i Hafjell. Leilighet 35G er møblert, har solide materialvalg som gulv med flis og heltre, panel og praktiske innredninger. Fire soverom og to bad, et av badene har i tillegg inngang til badstue. Soverommene er innredet med dobbeltsenger og køyesenger, til sammen 10 sengeplasser inkludert to familiekøyesenger.
  • Leilighet Sørlia 28D med 12 sengeplasser passer perfekt for familier som er på ferie i Hafjell Hunderfossen. Fra leiligheten er det kort avstand til alpinbakken og vår leilighet som tidligere var Alpingrenda 7C har ski inn ski ut til rød løype via blå transportløype.
  • Hafjelltoppen Apartments Gaiastova. Leiligheter rett ved Gaiastova fra 2 til 11 sengeplasser. Kort avstand til alpint og langrenn.

Hafjell alpin apartments

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

<% totalFilter %> filter applicerade