Hafjell Gard nr. 69

Område: Midtområdet Vis på kart
Ski inn/ski ut
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Hafjell Gard 69 ligger på oversiden av Jaer Gård, og ligger i indrefileten på en fredelig plett midt i det aktive alpinområdet i Hafjell. På Hafjell Gard hytteområde ved oversiden av Hovedhuset har vi en romslig hytte på 170 m2 med 6 soverom og 14 sengeplasser for utleie i Hafjell Gardområdet. Fra stuen og kjøkkenet har dere panoramautsikt over Hafjell.

Fasiliteter

Internett
Peis/gasspeis
Badstue
TV
Dusj
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Kjæledyr ikke tillatt
Røykfritt
Kabel TV
Balkong/terrasse
Parkering ute - gratis
Ski inn/ski ut
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Hafjell Gard 69 har svært bra beliggenhet, panoramautsikt og gode solforhold. Hytten ligger midt i skibakken og er ski inn ski ut. Fra hytten har dere en fantastisk utsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen. Valgfri ankomst og avreisedager til og med uke 6.

Hafjell Bike Park med sykkeltraseen går ved siden av hytten. Parkering rett ved hytten på felles parkeringsplass.

Hafjell Gard hytte har fullt utstyrt kjøkken med stort og romslig spisebord i åpen forbindelse til stuen. Fra stuen og kjøkkenet har dere panoramautsikt over Hafjell. I stuen er det en stemningsskapende gasspeis der dere kan nyte utsikten over Hafjell, Gudbrandsdalen og Fakkelmannen.

I andre etasje finner dere en loftstue med sofagruppe og TV. Her er også soverommene.

Hafjell Gard 69 har gode senger, trådløs internett, stor gasspeis, flatskjermer, kabel-TV, tørkerom, skibod og tregulv. Husdyr ikke tillatt.

Kontaktinformasjon