Hafjelltunet nr. 37H

Område: Dalområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Peis/gasspeis

Moderne og praktisk leilighet på Hafjelltunet med 3 soverom og 7 sengeplasser. Her har dere en flott skileilighet med ski inn ski ut til familieområdet i Hafjell.

Fasiliteter

Peis/gasspeis
Kjæledyr tillatt
Lader for elbil
Vaskemaskin
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Sykkeutleie
Barnevennlig
Røykfritt
Selvhushold
Bike Park
Skiutleie
Ski inn ski ut
Skiskole
Balkong/terrasse
Innendørsparkering - gratis
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Hafjelltunet er på oversiden av Hafjell Alpinlandsby. Leiligheten har åpen kjøkkenløsning, vedovn i stuen og terrasse/balkong med utsikt. Romslig bad med dusj og vaskemaskin. Ski inn ski ut i skisesongen. Fra balkongen kan du se rett ut til familieområdet i Hafjell.

Hafjelltunet byr på lekre og moderne leiligheter med sentral beliggenhet direkte ut i Hafjell Alpinsenter. Her kan du ta på deg skiene og skli rett ut i både skibakken, heis, skiskole, stolheis og Gondolen som tar deg videre i alpinanlegget.

Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Dobbeltseng
Soverom 3: Familiekøyeseng

Leilighet Hafjelltunet 37H har 3 soverom og 7 sengeplasser. Det er ski inn ski ut til familieområdet i Hafjell. Det finnes lader for elbil ved leilighetsanlegget og eget lokale for smøring av ski.

KIDS Knerten er familieområde rett utenfor Hafjelltunet og som ligger sentralt til i Hafjells dalområde. Familieområdet består av Familiebakken og Knerten, to skålheiser og to båndheiser. KIDS Knerten har et slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter. Familieområdet er også møtestedet for skiskolen, og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.

OLAS SUPERPAKKE (Overnatting og superbilletter)
Olas Superbillett inkluderer inngang til Lilleputthammer familiepark under hele ditt opphold, ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. Når Lilleputthammer holder åpent i helger gjelder Superbilletten for lørdag og søndag.

OLAS SUPERPAKKE ER KUN TILGJENGELIG NÅR LILLEPUTTHAMMER HOLDER ÅPENT:
Juni: 4 - 6, 11 - 12, 18 - 30
Juli: 1 - 31
August: 1 - 14, 20 - 21, 27 - 28
September: 3 - 4, 10 - 11, 17 - 18, 24 - 25
Oktober: 1 - 2, 7 - 9, 13 - 16

SKIFERIE 2023
Allerede nå kan du booke utvalgte hytter og leiligheter for din skiferie i 2023. Vår vinterperiode starter fra 20.desember.

Kontaktinformasjon