Hafjelltunet nr 39H

Område: Dalområdet Vis på kart
Balkong/terrasse
Peis/gasspeis

Hafjelltunet 39H er en ny og moderne leilighet med ski inn ski ut til familieområdet i Hafjell. Det er kort avstand til skiskole, skiutleie og gondolen. På Hafjelltunet har du perfekt plass for skiferie i Hafjell.

Fasiliteter

Internett
Peis/gasspeis
Lader for elbil
Lekeland
Vaskemaskin
Kjøleskap
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Sykkeutleie
Røykfritt
Familiepark
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Skiutleie
Ski inn ski ut
Golf
Skiskole
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
WC og dusj
Sykkelstier

Om

Leiligheten ligger i 2. etasje ytterst mot bakken i fremste bygning. 3 soverom, hvorav 1 med dobbeltseng, 1 med familiekøye og 1 med køyeseng (7 sengeplasser totalt). Bad med dusj, vaskemaskin og toalett + separat toalett. Kjøkken med øy. Koselig spisebord og sofagruppe. Innvendig bod med mye hylleplass. Veranda med parkbord og god utsikt til bakken

Kjøkkenet er moderne og har åpen løsning mot stuen som gir en god romfølelse, og ikke minst muligheten til å nyte peisen fra flere soner i leiligheten. Fra stuen er det utgang til en solrik veranda.

I tillegg er det felles bod for skipreparering ved innkjøring til garasjen. Hver av leilighetsbyggene har plass for oppbevaring av ski på ytterveggen. I tillegg er det skibod til hver leilighet. Like i nærheten av Hafjelltunet finnes det en liten lekeplass for barna.

Innsjekk: (FRA kl 17.00)
Bestiller/Gjesten kan normalt sjekke inn og få utlevert sine nøkler hos HHs fra kl 17.00, I spesielle perioder som 2. juledag, 1. nyttårsdag, 1. påskedag 2. påskedag samt søndagene i uke 7 og 8 vil innsjekk tidspunktet være fra kl 19.00.

KIDS Knerten er familieområde rett utenfor Hafjelltunet og som ligger sentralt til i Hafjells dalområde. Familieområdet består av Familiebakken og Knerten, to skålheiser og to båndheiser. KIDS Knerten har et slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter. Familieområdet er også møtestedet for skiskolen, og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.

I våre hytter og leiligheter er sluttvask og strøm inkludert. Oppvask, tømme kjøleskap og tømming av søppel er ikke inkludert og må gjøres av leietaker.

Aldersgrense ved bestilling av opphold for påsken er fylte 30 år, se HTTPS://WWW.HAFJELLRESORT.NO/BESTILLINGSVILKAR-HAFJELL-HOTELL
Unntak for småbarnsfamilier, med opphold sammen med barn / familie - kontakt Hafjell Resort for bekreftelse.

Kontaktinformasjon