Hafjelltunet nr 39H

Område: Dalområdet Vis på kart
Balkong/terrasse
Peis/gasspeis

Hafjelltunet 39H er en ny og moderne leilighet med ski inn ski ut til familieområdet i Hafjell. Om sommeren har du Hafjell Bike Park rett i nærheten og det er gangavstand til Lilleputthammer familiepark og gondolen i Hafjell.

Fasiliteter

Internett
Peis/gasspeis
Lader for elbil
Lekeland
Vaskemaskin
Kjøleskap
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Sykkeutleie
Røykfritt
Familiepark
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Skiutleie
Ski inn ski ut
Golf
Skiskole
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
WC og dusj
Sykkelstier

Om

Leiligheten ligger i 2. etasje ytterst mot bakken i fremste bygning. 3 soverom, hvorav 1 med dobbeltseng, 1 med familiekøye og 1 med køyeseng (7 sengeplasser totalt). Bad med dusj, vaskemaskin og toalett + separat toalett. Kjøkken med øy. Koselig spisebord og sofagruppe. Innvendig bod med mye hylleplass. Veranda med parkbord og god utsikt til bakken

Kjøkkenet er moderne og har åpen løsning mot stuen som gir en god romfølelse, og ikke minst muligheten til å nyte peisen fra flere soner i leiligheten. Fra stuen er det utgang til en solrik veranda.

I tillegg er det felles bod for skipreparering ved innkjøring til garasjen. Hver av leilighetsbyggene har plass for oppbevaring av ski på ytterveggen. I tillegg er det skibod til hver leilighet. Like i nærheten av Hafjelltunet finnes det en liten lekeplass for barna.

KIDS Knerten er familieområde rett utenfor Hafjelltunet og som ligger sentralt til i Hafjells dalområde. Familieområdet består av Familiebakken og Knerten, to skålheiser og to båndheiser. KIDS Knerten har et slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter. Familieområdet er også møtestedet for skiskolen, og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.

Kontaktinformasjon