Hunderfossen familiepark

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer kommune er en av Norges største familieparker og har mer enn 60 attraksjoner og ligger 3 km fra Hafjell. En favoritt blant barnefamilier som skal til Hafjell Hunderfossen.
Hunderfossen Familiepark er Hele Norges Eventyrpark. Parken har mer enn 60 attraksjoner og aktiviteter, for alle aldersgrupper. Prøv den sensasjonelle berg og dalbanen, der turen går høyt over tretoppene, med bratte bakker, fall og herlige svinger underveis. I Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer kan dere i sommer teste Reodor Felgens Hyperakselerator for aller første gang. Dra på en ellevill reise sammen med Ludvig og Solan fra toppen av Flåklypa. Turen starter inne på Reodor Felgens verksted, og det helt spesielle kjøretøyet vil etter hvert ta med hele familien på en forbløffende reise. Hvor turen ender vil være en overraskelse...

Aktiviteter i Hunderfossen
Prøv familierafting i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino’s Eventyrgrotte, kos dere i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, prøv vårt populære småbarnsområde, se Den Lille Prinsen i 4d, utforsk Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjør John Deere på Traktorbanen, ta lappen på våre mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, opplev et uforglemmelig måltid i Trollsalen restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, besøk det helt nye "Testsenteret for Månelyst i Flåklypa", småbarnsområdet og Lekehuset for de aller minste, og mye mye mer. I høstferien er alle vannaktiviteter i Eventyrparken stengt.

Nytt badeanlegg


Hunderfossen sitt nye, flotte badeområde ligger innerst i familieparken, og er kraftig modernisert til sommeren 2020. Området har alt en familie kan ønske seg; småtrollbasseng for de aller minste med 30 cm vanndybde, supermorsomme vannsprutetårn, gøyal vannsklie med landingsbane i bassenget, stort nytt vannlekeområde med 33 nye vannleker, utedusjer, solsenger til gratis utlån, kiosk med slush og mineralvann, og et lekkert spisested med rikholdig meny, rett ved bassengkanten. Åpent kun i sommersesongen. I høstferien er alle vannaktiviteter i Eventyrparken stengt.

Hunderfossen Høydepark


Prøv deg som akrobat i Hunderfossens spektakulære hinderløype over raftingen. I høyder fra 2 til 12 meter over bakken, og med flyveturer «i løse lufta» på over 80 meter. Her kobler du deg trygt fast med seler og doble sett karabinkroker. Høydeparken har 70 hindre fordelt på 5 løyper med ulike vanskelighetsgrader som gjør at alle over 6 år og 120 cm kan delta. Barn må gå i følge med voksne. Et innovativt sikringssystem gjør denne opplevelsen til en sikker opplevelse med høyt adrenalin-nivå. Høydeparken er åpen for grupper alle dager hele året ved forhåndsbestilling.

Overnatting Hafjell Hunderfossen


Hafjell Resort er kun 3 km fra Hunderfossen Familiepark og mange av våre gjester besøker parken. Det vanlige er å besøke Hunderfossen den første dagen og dagen etter er det Lilleputthammer og Lekeland Hafjell som gjelder for barna.
Les mer

Kontaktinformasjon