Inga Låmi

11 | March 09:00
Velkommen til Ingalåmi 11. mars 2023 - jentenes eget skirenn på Lillehammer. Ingalåmi er et skirenn for jenter med øvelsene 5km (uten tidtaking), 15km og 30km klassisk stil.
Ingalåmi er jentenes eget skirenn til ære for Inga fra Varteig, mor til kongssønnen Håkon Håkonsson. Ingalåmi ble arrangert første gang i 1993, og arrangeres for 28. gang i 2022 (avlyst 2020 og 2021). Start og mål er på Birkebeineren Skistadion. Øvelsene er 5 km (uten tidtaking), 15 km (med og uten tidtaking) og 30 km (med tidtaking) i klassisk stil. Med forbehold om at endringer kan komme. Aldersgrense 16 år.

Kombiner skirenn med en hyggelig venninnetur til Lillehammer, eller ta med deg familien på en uforglemmelig helg! Stemningen er fantastisk, og løypene er noen av landets beste. Byen byr på flotte hotell med gangavstand til sentrum, god mat og drikke og unike shoppingmuligheter i den sjarmerende handlegaten. Ikke minst er det enkelt å ta seg hit både med bil og tog.

Ved å delta støtter du Ida Eides Minnefond med 35 kroner som inngår i startkontingenten. Ditt bidrag er med på å øke kunnskapen om livreddende førstehjelp og bevisstheten rundt hjertehelse i idretten.

Det er også afterski på Gaiastova, Hafjell Lodge og Skavlen denne helgen som bruker å være en av mest hektiske i løpet av vinteren. Vi har gode tilbud på overnatting i Hafjell i forbindelse med Inga-låmi.

Velkommen til Hafjell alle Ingalåmidamer!