Show full image
Hide full image

Julegateåpning Lillehammer

18 | November 17:00
Det blir åpning av julegaten Lillehammer sentrum 18.november Storgata på Lillehammer er Norges meste kjente julegate og Lillehammer er julebyen.
Torsdag 18.november er det igjen tid for vår tradisjonelle julegateåpning i Lillehammer Sentrum. Velkommen til en stemningsfull og hyggelig ettermiddag i Norges flotteste juleby. Vær med å skape julemagi - møt opp med nisselue og fakkel og vær med på nissetoget gjennom gågata og ned til julegrantenningen på Stortorget.

Hjertelig velkommen til årets mest magiske begivenhet, nemlig julegateåpning i Lillehammer sentrum. Julen handler om tradisjoner og byen er pyntet til julehøytid med nydelige girlandere, julestjerner og julelys som stammer helt tilbake fra 1930-tallet. Snøen daler lett og det knitrer under skoene når hundrevis av små og store nisser går gjennom gågata i vårt berømte nissetog.

Nissen har tatt på seg sin fineste nissedrakt og leder paraden gjennom Norges fineste juleby: Lillehammer. Det blir tradisjonen tro julekalender som deles ut av nissen og nissens hjelpere.

Vi lover ekte julestemning, julemagi, underholdning, overraskelser og juleshopping. Med forbehold om Covid19-situasjonen.

Tidspunkt er klokken 17.00 - 19.00

Fasiliteter