Show full image
Hide full image

Julejazz Lillehammer

Pris fra
300 NOK
27 | December 18:00
27 | December 20:00
Det blir jazz i romjulen på Lillehammer nærmere bestemt Kulturhuset Banken 27.desember kl 17.00. Julejazz har vært en tradisjon i Kulturhuset Banken siden 2004.
Det inviteres til en helaftens festforestilling 3. Juledag på kulturhuset banken og scenen fylles av en rekke musikere og artister fra fjern og nær. Siden oppstarten i 2004 har julejazzen i kulturhuset banken blitt en kjærkommen tradisjon på lillehammer.

Dette året arrangeres konserten av trommeslager Amund Kleppan. Det inviteres til en helaftens festforestilling i festsalen på kulturhuset banken og scenen fylles av en rekke musikere og artister fra fjern og nær. Søndag 27. Desember for å gjennomføre dette arrangementet på en trygg og sikker måte er det satt opp to konserter, kl 18:00 og 20:00. Hver konsert varer i ca 1 time og 15 minutter og det er tilrettelagt med ekstra plass mellom hver stol.

Årets artister: Amund Kleppan - trommer og kunstnerisk ansvarlig Ellen andrea wang - kontrabass og vokal magnus bakken - saksofon torgeir koppang - piano cleo lee-mcgowan (aus) - vokal edvard erdal - fiolin rebekka opdal christiansen - vokal takk til våre sponsorer: norsk jazzforum, eidsiva bredbånd og lillehammer kommune

Fasiliteter