Show full image
Hide full image

Julekonsert Deilig er Jorden

Pris fra
515 NOK
13 | December 18:00
Rein Alexander og Anita Skorgan har i årevis bergtatt fullsatte kirker før jul med julekonserten «Deilig er Jorden», og 2021 er intet unntak. Mandag 13.desember i Lillehammer kirke.
Rein Alexander og Anita Skorgan har i årevis bergtatt fullsatte kirker før jul med julekonserten «Deilig er Jorden», og 2021 er intet unntak.
De norske sangskattene har tidligere hatt med gode artistkollegaer på turné, og i år blir det herlig gjensyn med sanger og skuespiller Christine Guldbrandsen, felespiller og vokalist Marie Klåpbakken, gitarist Torbjørn Økland (Vamp m.fl), samt kapellmester og pianist Petter Anthon Næss. Ny i gjengen er perkusjonist Christian Svensson.

Denne rause konserten vil by på alt fra klassiske utenlandske juletoner til kjente, kjære norske julesanger. Veldig ofte får man høre akkurat den sangen som gir deg en etterlengtet julestemning, fra God Rest Ye Merry Gentlemen til Det lyser i stille Grender, vakre O’ helga Natt og Deilig er Jordens vidløftige allsang.

På våre Facebook og Instagram vil det oppdateres jevnlig fra høsten av, der man kan følge artistene og musikerne på øving og andre aktiviteter som forbereder deres reise mot jul.

Velkommen til en varm og inkluderende konsertopplevelse før jul med «Deilig er Jorden» !

Dørene åpner: 17:30
Konsertstart: 18:00
Varighet: ca. 75 minutter.
Ledsager: Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Fasiliteter