Show full image
Hide full image

Konsert med Nyhus, Bratland, Kleive og Larsen

Pris fra
450 NOK NOK
08 | October 19:00
Pianist Ingfrid Nyhus, felespelar Gjermund Larsen, organist og tangenttrollmann Iver Kleive og folkesongar Sondre Bratland og Øyer barnekor med konsert i Øyer kirke.
Pianist Ingfrid Nyhus, felespelar Gjermund Larsen, organist og tangenttrollmann Iver Kleive og folkesongar Sondre Bratland og Øyer barnekor.

Artister
Ingfrid Breie Nyhus
Iver Kleive
Sondre Bratland
Gjermund Larsen
Spillested

Øyer Kirke

Pris 450,-

Dato: 8. oktober

Klokken 19:00

Velkomen til musikkfest!
Det er med glede, iver og entusiasme vi ønskjer velkomen attende til Gudbrandsdal Musikkfest. Musikk er verdsspråket som bind folk saman, og vår musikkfest skal skape store opplevingar og trivsel. Vi håper musikkfesten skal bli ein møteplass mellom folk frå bygdene i dalen, hyttefolk i gudbrandsdalske fjell og godtfolk som kjem eins ærend for å høyre fin musikk.

Det har vore eventyrleg å få løfte Gudbrandsdal Musikkfest i gang. Frå Lillehammer i sør til Lom og Lesja i nord har vi møtt applaus for at heile dalen skal skape noko unikt saman.

Mange av dei fremste utøvarane frå folkeleg klassisk musikk og klassisk folkemusikk er klare. På veg til konsert kan du oppleva det gudbrandsdalske kjøkenet, med h3ande mat og drikke på menyen. Og vi byr på konsertarenaer med sjarm og særpreg, med vertskap som gler seg stort til besøk.

Vel møtt!

Styre – Kjetil Bjerkestrand, Arve Tellefsen, Vegard Moshagen, Bjarne Slapgard og Øystein Rudi.

Kunstnerisk råd – Ingeborg Schübeler Gillebo, Peter Szilvay og styret i Gudbrandsal Musikkfest.

Fasiliteter